Galatasaray'da Batuhan Şen, Karagümrük'e Transfer Oluyor

01.08.2022 - 08:34 | Son Güncellenme: 01.08.2022 - 09:47

Galatasaray kalecisi Batuhan Şen'e Süper Lig takımı Fatih Karagümrük talip oldu. İstanbul temsilcisi, Mbaye Diagne'den sonra Batuhan'ı da istiyor. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Batuhan Şen, Karagümrük'e Transfer Oluyor

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Spor Toto Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, kaleye de bir takviye yapmayı hedefliyor. İstanbul temsilcisi, bir süredir Galatasaray'ın file bekçisi Batuhan Şen'i kiralamak istiyor.

Kiralık formülü masada

Fanatik'in haberine göre; Cimbom'un, 23 yaşındaki eldiveni tamamen kaybetmek istemediği için farklı bir formül buldu. Buna göre Galatasaray, önce oyuncunun sözleşmesini uzatacak. Ardından da kiralık formülünü sunacak. Eğer Karagümrük, bu öneriyi kabul ederse Batuhan Şen de bir yıllığına kiralanmış olacak.

Batuhan Şen'in Karagümrük'e kiralık olarak transferi gerçekleşirse Diagne ile birlikte Galatasaray'dan gelen ikinci futbolcu olacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray yeni transferini KAP'a bildirdi
Habere Git

Menemen ve 1461 Trabzon'da kiralıktı

Geçen sezonu kiralık olarak Spor Toto 1. Lig'de Menemenspor'da, önceki sezonu da Hekimoğlu Trabzon’da geçiren 23 yaşındaki file bekçi İzmir ekibi küme düşmesine rağmen performansıyla göz doldurmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler