Galatasaray, Sıraçhan Nas'ı Transfer Etti! Kimdir?

11.08.2023 - 08:45 | Son Güncellenme: 11.08.2023 - 11:55

Süper Lig ekibi Galatasaray yıldız transferlerini yaparken TFF 2. Lig'de mücadele eden Ankaraspor'un genç futbolcusu Sıraçhan Nas'ı da kadrosuna kattı. Detaylar...

Galatasaray,  Sıraçhan Nas'ı Transfer Etti! Kimdir?

Salim MANAV - AJANSSPOR

Kadrosuna son olarak Tete'yi katan Galatasaray, yıldız transferlerin yanı sıra yerli oyuncu transferi çalışmalarını da sürdürüyor. Cim Bom, TFF 2. Lig'de mücadele eden Ankaraspor'un genç oyuncusu Sıraçhan Nas'ı transfer etti. Detaylar...

Ankaraspor ile anlaşma tamam

Galatasaray, TFF 2. Lig ekiplerinden Ankaraspor forması giyen Sıraçhan Nas için oyuncu ve kulübüyle anlaşmaya vardı. Genç oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalanacak.

Bonservis ve maaş belli oldu

Galatasaray, Sıraçhan Nas için 10 milyon TL bonservis bedeli ödeyecek. Ayrıca genç oyuncu için 5 milyon TL bonus verirken sonraki satıştan da Yüzde 25 pay eklendi. Genç oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Brezilyalı yıldızı açıkladı!
Habere Git

Sıraçhan Nas hangi takımlarda forma giydi?

Sıraçhan Nas, daha önce Osmanlıspor, ve Sivas Belediyespor'da forma giydi.

Sıraçhan Nas kimdir?

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın Ankaraspor'dan kadrosuna kattığı Sıraçhan Nas, 20 Haziran 2002 yılında Samsun'da dünyaya geldi. 21 yaşındaki futbolcu On Numara pozisyonunda forma giymektedir.

Futbola Osmanlıspor U19 altyapısında başlayan Sıraçhan Nas, daha sonra Osmanlıspor A Takım'a yükseldi. Genç futbolcu 2021 sezonunda Sivas Belediyespor'a 1 sezon kiralık olarak forma giydikten sonra eski takımına geri döndü. Genç futbolcunun sözleşmesi ise 2024 yılında sona erecekti.

Senin için hazırladığımız haberler