Galatasaray'a Marcao, Omar ve Pena'dan kötü haber

06.05.2022 - 13:32 | Son Güncellenme: 06.05.2022 - 13:41

Galatasaray'a Süper Lig'in 36. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Başakşehir maçı öncesinde 3 futbolcusundan kötü haber geldi. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'a Marcao, Omar ve Pena'dan kötü haber

Spor Toto Süper Lig 'de 36. hafta karşılaşmasında deplasmanda zorlu Başakşehir maçına çıkacak olan Galatasaray 'a, 3 futbolcusundan kötü haber geldi. 

Marcao, Omar ve Pena, Başakşehir maçında yok

Fanatik'te yer alan habere göre; Sarı kırmızılılarda hafif sakatlıkları bulunan Marcao, Omar Elabdellaoui ve Inaki Pena bu sabah düzenlenen antrenmanda takımdan ayrı olarak çalıştı. Bu 3 futbolcunun yarın oynanacak maçın kadrosuna alınması beklenmiyor.

Sarı kırmızılı takımda geçen hafta olduğu gibi savunma hattında yine Sacha Boey, Nelsson, Semih Kaya ve Aanholt dörtlüsünün olması bekleniyor. 

3 futbolcu ceza sınırında

Sarı-kırmızılılarda ayrıca Emre Kılınç sarı kart cezasından dolayı mücadelede oynayamayacak. Cimbom'da Başakşehir maçı öncesinde Fernando Muslera, Patrick van Aaholt ve Ryan Babel de sarı kart sınırında bulunuyor. Bu 3 futbolcu sarı kart görmesi durumunda 37. haftada İstanbul'da oynanacak Adana Demirspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

Senin için hazırladığımız haberler