Galatasaray, Mathias Ross'un NEC Nijmegen'e Kiralandığını Duyurdu

21.07.2023 - 21:38 | Son Güncellenme: 21.07.2023 - 22:30

Son dakika | Galatasaray, Danimarkalı oyuncusu Mathias Ross Jensen’i Hollanda takımı NEC Nijmegen’e kiraladığını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Galatasaray, Mathias Ross'un NEC Nijmegen'e Kiralandığını Duyurdu

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı takım, kadroda yer alan oyunculara gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Ross kiralık gönderildi

Galatasaray yeni açıklamasında Mathias Ross Jensen’in 2023-24 sezonu için NEC Nijmegen’e kiralandığını açıkladı.

Ross, gelecek sezon Hollanda’da olacak

Galatasaray’ın genç futbolcusu Mathias Ross Jensen 2023-24 sezonunda Sarı-kırmızılı ekip için forma giymeyecek. Hollandalı ekip NEC Nijmegen’e kiralandığı duyurulan 22 yaşındaki savunma oyuncusu gelecek sezon Hollanda’da forma giyecek.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'a gelemedi! Uçak arıza yaptı
Habere Git

Galatasaray 250 bin Euro alacak

22 yaşındaki oyuncusunu NEC Nijmegen’e kiralayan Galatasaray bu kiralamadan ne kadar gelir elde edeceğini de açıkladı. Aslan, Jensen’in Hollandalı ekibe kiralanması ile NEC Nijmegen’in 250 bin euro geçici transfer bedeli ödeyeceğini duyurdu. 

Cimbom resmen açıkladı

Galatasaray'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Mathias Ross Jensen’in 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda The Football Club N.E.C. BV ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre The Football Club N.E.C. BV, Şirketimize 250.000 Euro tutarında geçici transfer bedeli ödeyecektir" denildi.

Mathias Ross'un Galatasaray performansı

22 yaşındaki futbolcu Mathias Ross Jensen 2022’de Danimarkalı ekip Aalborg BK’den ayrılarak Galatasaray’a katıldı. 2022-23 sezonunda Sarı-kırmızılı forma ile 2 Türkiye Kupası maçında sahaya çıkan Mathias Ross, 1 kez fileleri havalandırmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Erden Timur'dan Icardi ve transfer açıklaması!
Habere Git

Hollandalı ekip transferi duyurdu

Danimarkalı futbolcu Mathias Ross Jensen’i 1 seneliğine renklerine bağlayan Hollandalı ekip futbolcunun takıma katılışını hazırlanan özel bir video ile duyurdu. İşte NEC Nijmegen tarafından yayınlanan o duyuru videosu…

"Şimdi gidip biraz oyun oynama zamanı"

Mathias Ross, ayrılığın ardından yaptığı açıklamada, "Geçen yılı asla unutmayacağım. İnanılmaz insanlarla tanıştım ve harika deneyimler yaşadım. En iyi oyuncularla aynı yerde olduğum için şanslıyım. Şimdi gidip biraz oyun oynama zamanı" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler