Başakşehir'de Emre Belezoğlu, Galatasaray Maçında Kırmızı Kart Gördü

05.04.2023 - 21:22 | Son Güncellenme: 05.04.2023 - 21:33

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Emre Belezoğlu, kırmızı kart gördü.

Başakşehir'de Emre Belezoğlu, Galatasaray Maçında Kırmızı Kart Gördü

AJANSSPOR - HABER

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Başakşehir, deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Başakşehir, karşılaşmada 2-1 üstün durumdayken Emre Belözoğlu'nun oyundan atılması ile sarsıldı.

Önce sarı, sonra direkt kırmızı kart

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, hakem ekibine itirazları nedeniyle sarı kart görmüştü. Belözoğlu, dördüncü hakem Burak Pakkan'a yönelik itirazlarını şiddetli şekilde sürdürünce 38. dakikada Kadir Sağlam tarafından direkt kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Kırmızı kart sonrasında Emre Belözoğlu çılgına döndü. Kulübedekiler onu sakinleştirmeye çalıştı.

Fatih Karagümrük maçında da kırmızı kart görmüştü

Emre Belözoğlu, Başakşehir - Fatih Karagümrük maçında kırmızı kart ile oyun dışında kalmış ve bu maçtaki hareketleri nedeniyle PFDK tarafından 2 resmi müsabakadan men cezası almıştı. Belözoğlu, Başakşehir'in hafta sonu Ankaragücü'nü 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada takımının başında yer alamamıştı.

İlgini Çekebilir
CANLI| Galatasaray- Başakşehir
Habere Git

Cimbom'a VAR engeli

Öte yandan karşılaşmada Galatasaray'ın iki golü VAR'dan döndü. İlk olarak sarı kırmızılı ekibin 5. dakikada Kerem Aktürkoğlu ile bulduğu gol VAR incelemesi sonucu iptal edildi. Daha sonra ise Galatasaray'ın 40. dakikada Dries Mertens ile bulduğu gol de VAR incelemesinin ardından elle oynama gerekçesiyle iptal edildi.

Nef Stadyumu'nda ilk yarı Başakşehir'in

Heyecan dolu geçen maçta Başakşehir, 12. dakikada Patryk Szysz'in attığı golle 1-0 öne geçti. Galatasaray, 20. dakikada Kaan Ayhan'ın attığı golle 1-1'lik eşitliği yakaladı. Başakşehir, 30. dakikada Aleksic'in attığı golle 2-1 öne geçti. İlk yarı 2-1 konuk ekip Başakşehir'in lehine sonuçlandı.

Senin için hazırladığımız haberler