Galatasaray LEO Residences projesinde bir gecede 1 milyar TL kazandı

17.12.2022 - 23:53 | Son Güncellenme: 18.12.2022 - 00:27

Galatasaray'ın Mecidiyeköy'de yer alan GS LEO Residences projesinin satış lansmanı yapıldı.134 dairenin satıldığı gecede Galatasaray 1 milyar TL gelir elde etti

Galatasaray LEO Residences projesinde bir gecede 1 milyar TL kazandı

Galatasaray'ın Mecidiyeköy’de yer alan GS LEO Residences projesi satış lansmanı Nef Stadyumu'nda gerçekleşti. Lansmana Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal ve çok sayıda davetliler katıldı. 

Başkan Özbek 4 daire aldı

Yapılan lansmanda 134 özel dairenin satışı, Dursun Özbek, Faruk Akbal ve Erden Timur’un gongu çalmasıyla başladı.  Dairelerin satışının büyük bölümü gerçekleşirken, kalan son 4 daireyi de Başkan Dursun Özbek aldı.

1 milyar 16 milyon TL kazandı

Galatasaray'ın bu gece daire satışlarından 1 milyar 16 milyon TL (51 Milyon Euro) gelir elde ettiği öğrenildi. Gecede konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Bu proje 5 sene evvel benim başlattığım bir projeydi. Otel için yapılması için hazırlanan projeydi. Bugün koşulları çerçevesinde rezidans yapılması daha çok uygun oldu. Buradan kaynaklanan fonun bir kısmı Florya’ya bir kısmı Kemerburgaz Metin Oktay Tesislerimize güç verecek" dedi. 

İlgini Çekebilir
"Büyük Mehmet Fenerbahçelilerle konuştu Galatasaray kümede kaldı"
Habere Git

Galatasaray camiasına teşekkürler

Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal ise "Galatasaray camiasına bize güvendikleri için, sorumluluğu paylaşma konusunda bizleri tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Galatasaray bizim için önemli ve değerli bir marka" şeklinde konuştu.

Galatasaray'dan gelen bir teklif yok

Öte yandan Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı Kayserispor forması giyen Onur Bulut ve Bilal Bayazit hakkında transfer söylentilerine yanıt verdi. Çamlı, "Onur Bulut için gelen resmi teklif yok. Onur ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalayacağız. Bilal Bayazit için ise Galatasaray’dan gelen bir teklif yok" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler