Galatasaray'da Sacha Boey'in Yerine Transfer İçin Aday Hector Bellerin

30.05.2023 - 16:36 | Son Güncellenme: 30.05.2023 - 17:06

Galatasaray'ın Premier League transferi gündemde olan Sacha Boey'in yerine sağ bek pozisyonu için Sporting Lizbon forması giyen Hector Bellerin ile anlaştığı iddia edildi.

Galatasaray'da Sacha Boey'in Yerine Transfer İçin Aday Hector Bellerin

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışının en büyük favorisi konuundaki Galatasaray'da sezonun en dikkat çeken isimlerinden olan Sacha Boey'in İngiltere Premier League'e transferi ciddi şekilde gündemde. Sarı-Kırmızılılar bu ihtimale karşı kendilerine önemli alternatifler oluşturmaya başladı.

Yöneticiler İngiltere'de görüştü

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano geçtiğimiz günlerde Galatasaraylı yöneticilerin 22 yaşındaki Fransız bek oyuncusunun transferi için İngiltere'de görüşmeler gerçekleştirdiğini duyurmuştu. Aralarında Arsenal'ın da dahil olduğu iki İngiliz kulübünün Boey'e ilgi gösterdiği iddia edildi.

Menajer hamlesi

Sacha Boey geçtiğimiz günler Premier League bağlantıları ile bilinen menajerlik şirketi CAA Stellar ile bir sözleşme imzaladı. Bu gelişme oyuncunun yazın takımdan ayrılacağı ihtimallerini güçlerindi.

İlgini Çekebilir
Boey'e dev teklif! Cimbom rekor bonservis istiyor
Habere Git

20 kattan fazla kar getirecek

Galatasaray genç oyuncuyu 2020-2021 sezonunun başında Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'den 1.1 milyon Euro karşılığında transfer etti. Sarı-Kırmızılılar'ın bu transferden beklediği gelirin ise 25 milyon Euro civarında olduğu söyleniyor.

Aslan Arsenal'e gönderip eski Arsenal'liyi getirecek

Galatasaray'ın sağ bek pozisyonuna düşündüğü isimlerden biri ise Sacha Boey'un adının anıldığı Arsenal'da 2014-2021 yılları arası top koşturan Hector Bellerin olarak öne çıktı. Sporting Lizbon ile kiralık sözleşmesi dolunca sezon sonu serbest kalacak oyuncu Portekiz basınından O Jogo'nun haberine göre Galatasaray ile anlaştı.

Sporting tutmak istemiyor

Sezon başında Arsenal ile sözleşmesi bittikten sonra La Liga devi Barcelona ile 1yıllık sözleşme imzalayan oyuncu burada tutunamamış ve devre arasında Portekiz ekibi Sporting Lizbon'a kiralanmıştı. Sporting'in Bellerin'in sözleşmesindeki 2 yıllık sözleşme uzatma opsiyonunu kullanmama kararı almasının ardından 28 yaşındaki oyuncunun yaz aylarında boşa çıkması kesinleşti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, şampiyonluk için sahaya çıkıyor! Rakip Ankaragücü...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler