Galatasaray, Sassuolo'dan Rogerio'yu Transfer Etmek İstiyor

04.07.2023 - 12:32 | Son Güncellenme: 04.07.2023 - 12:40

Süper Lig'de şampiyon olarak Galatasaray yeni sezon transfer çalışmalarını yaparken gündemine Sassuolo forması giyen Rogerio 'yu aldığı iddia edildi. Detaylar...

Galatasaray, Sassuolo'dan Rogerio'yu Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için kadrosuna takviye yapma peşinde. Cim Bom, son olarak gündemine Sassuolo forması giyen Brezilyalı oyuncu Rogerio'yu aldığı iddia edildi. Detaylar...

Galatasaray, Rogerio'nun bonservisini almak istiyor

Milliyet'te yer alan habere göre, 25 yaşındaki Rogerio'nun İtalyan ekibiyle bir yıl daha kontratı bulunuyor. Galatasaray, Brezilyalı sol bekin bonservisini almak için pazarlık halinde.

16 gole katkı sağladı

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Brezilyalı oyuncu Rogerio, Sassuolo'da forma giydiği 191 maçta 3 gol ve 13 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Basel, Galatasaray'dan Yusuf Demir'e talip oldu
Habere Git

Sassuolo, Rogerio'yu 2019-20 sezonu başında Juventus'tan 6.95 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.

Galatasaray gündeme 3 isim aldı

Sarı-kırmızılılar, sol bek pozisyonu için Leipzig'ten Angelino ve Juventus'tan Alex Sandro ile de görüşme halinde. Yönetim, 3 ismin şartlarını öğrendikten sonra karar verecek.

Erden Timur transfer çalışmasında

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Erden Timur, yeni sezon transfer çalışmalarına başladı. İddilara göre Timur, İtalya ve İngiltere'de transfer çalışmaları yaparken listede olan oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor.

Senin için hazırladığımız haberler