Galatasaray Cenk Özkaçar ile anlaştı mı? Trabzonspor da devrede!

10.05.2020 - 17:51 | Son Güncellenme: 10.05.2020 - 17:54

Son dakika transfer haberleri… Galatasaray’ın Altaylı Cenk Özkaçar’ı transfer etmek istediği iddia edilmişti. Genç oyuncu için Trabzonspor’un da devrede olduğu öğrendi. İşte tüm detaylar...

Galatasaray Cenk Özkaçar ile anlaştı mı? Trabzonspor da devrede!

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray’ın Altay forması giyen Cenk Özkaçar'ı listesine aldığı iddia edilmişti. Ajansspor’un elde ettiği bilgiye göre, genç stoper ile ilgilenen tek takım Galatasaray değil. İşte detaylar…

DENİZ ŞEN / AJANSSPOR

Transferde rotayı yerli futbolculara çeviren Galatasaray’ın TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'ın 19 yaşındaki stoperi Cenk Özkaçar'ı kadrosuna katmak istediği kaydedilmişti. Sarı - kırmızılı ekibin bu transfer için 2 milyon TL’yi gözden çıkardığı da belirtilmişti.

Resmi teklif yok!

Ajansspor’un elde ettiği bilgiye göre, Cimbom genç futbolcu için Altay’a henüz resmi bir teklifte bulunmadı. 

Trabzonspor da devrede!

19 yaşındaki stopere pek çok kulübün ilgisi olduğu ve Trabzonspor’un sezon içerisinde genç futbolcunun maçlarını izlettiği de öğrenildi. 

Altay’ın ise transfer görüşmeleri için bu sezonun sona ermesini beklediği ve yönetimin öncelikli hedefinin Süper Lig’e çıkmak olduğu kaydedildi. Altay, sezonun tamamlanmasının ardından transfer planlamalarını yapacak.

Cenk Özkaçar kimdir?

6 Ekim 2000 doğumlu Cenk Özkaçar; Bucaspor, Altınordu ve Altay altyapılarında forma giydi.Yıldız adayı, bu sezon Altay formasıyla çıktığı 13 maçta boy gösterdi.

Türkiye U21 Milli Takımı'nın formasını 2 defa terleten 19 yaşındaki futbolcunun İzmir ekibi ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler