Galatasaray Liverpool'dan Nat Phillips'i Kiralık Transferinin peşinde

29.01.2023 - 23:20 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 00:04

Stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın Liverpool'un 25 yaşındaki stoperi Nat Phillips'i kiralamak üzere olduğu iddia edildi.

Galatasaray Liverpool'dan Nat Phillips'i Kiralık Transferinin peşinde

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray'da transfer operasyonu sürüyor. Defans hattını Kaan Ayhan takviyesiyle güçlendiren sarı kırmızılılar, bu bölgeye bir ekleme de dünya devi Liverpool'dan yapmak üzere. Dış basın Galatasaray'ın bu transferde sona yaklaştığını iddia etti.

Geriye Nat Phillips

The Athletic'in haberine göre Galatasaray, İngiltere'de salı günü bitecek transfer dönemi öncesi liverpool'un 25 yaşındaki stoperi Nat Phillips'i kiralama yarışını önde götürüyor. Transferin sezon sonuna kadar kiralık olması bekleniyor. Liverpool sözleşmeye satın alma opsiyonunu 10 milyon Sterlin bandında ekleyecek.

Geçen sezon kiralandı

Liverpool geçen sezon çok fazla forma şansı bulamayan İngiliz stoperi, Championship ekibi Bournemouth'a kiraladı. Burada 17 maça çıkan Phillips, "Kirazlar" lakaplı ekiple Premier League'e çıktı. 

İlgini Çekebilir
Temsilcisi açıkladı: Galatasaray teklif yaptı
Habere Git

Bu sezon formayı unuttu

1.90'lık stoper bu sezon Liverpool formasını sadece 232 dakika giyebildi. FA Cup'ta 1, Premier League ve Lig Kupası'nda 2'şer maça çıkan oyuncu toplam 5 maça çıktı. Yıldız oyuncunun Galatasaray transferi olmasa bile ara transfer döneminde takımdan ayrılması bekleniyor.

Ozan Kabak'la partner oldu

Nat Phillips, 2021'de Virgil van Dijk'ın sakatlığı sonrası yarım sezonluğuna Liverpool'a transfer olan milli futbolcumuz Ozan kabak ile defansta partner oldu. Phillips, Ozan Kabak'ın 2019'da Stuttgart'tan Schalke 04'e transfer olması üzerine, Stuttgart'a kiralanmıştı.

Kaan Ayhan Aslan oldu

Galatasaray, İtalya Serie A'da Sassuolo forması giyen milli oyuncumuz Kaan Ayhan'ın transferini dün KAP'a bildirdi. 3.5 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiralanan stoperin takıma birkaç gün içinde katılması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Van Dijk'ı elinden kaçırmış!
Habere Git

Abdülkerim Marcao'yu aratmadı

Sezon başında savunmanın merkezindeki oyuncu olan Marcao'yu İspanyol devi Sevilla'ya satan sarı kırmızılılar defansa Victor Nelsson'un partneri olarak Konyaspor forması giyen Abdülkerim Bardakçı'yı transfer etti. 28 yaşındaki oyuncu Galatasaray formasını bu sezon Süper Lig'de 16, Tükiye Kupası'nda 2 defa giydi ve performansıyla büyük beğeni topladı.

Galatasaray mağlubiyeti unuttu

Süper Lig'de sallatılı başladığı sezonda inanılmaz bir çıkış yakalayan Galatasaray son 10 maçtan tam 30 puan çıkardı. Oynadığı 20 maç sonunda 48 puan toplayan sarı kırmızılılar en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor.

Senin için hazırladığımız haberler