Galatasaray, Demba Ba'yı kiraladı!

22.01.2019 - 01:03 | Son Güncellenme: 22.01.2019 - 04:03

Galatasaray, Demba Ba'yı kiraladı!

Son dakika transfer haberine göre Galatasaray'da flaş gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı kulüpte Demba Ba, Tetteh, Alan ve Pato  transferlerin sıcak gelişme yaşanıyor. Hücum bölgesine en az iki futbolcu takviyesi yapması beklenen Galasataray'ın ilk transferini yaptığı iddia edildi.

Forvet transferi için düğmeye basan Galatasaray'da beklenen transfer yarın (Salı) açıklanıyor.

Skorer'de yer alan habere göre; Galatasaray devre ara transfer döneminde taraftarının merakla beklediği golcü tranfserini bitirdi.

Sarı-kırmızılılar eski Beşiktaşlı golcü Demba Ba'yı sezon sonuna kadar kiraladı.

Tetteh cephesinden açıklama

Teknik direktör Zdenak Scasny, oyuncuya İngiltere Ligi’nden gelen teklifler olduğunu kaydetti.

Sparta Prag teknik direktörü Scasny, "Tetteh için şu anda konuşulan ingiltere’ye gidecek iddiaları doğru değil. Tabii ki transferde bazı gelişmeler hızlı yaşanabildiğinden emin konuşamıyorum’’ dedi.

Tetteh’in menajeri Pavel Zika ise yaptığı açıklamayla bu transferin son durumunu aktardı ve iddialara açıklık getirdi. Zika, şunları kaydetti:

Tetteh için şu anda hiçbir kulüp Sparta Prag ile anlaşmış değil. Galatasaray’ın teklifi şu an için düşük. Galatasaray, gelecek hafta yeni bir teklif sunabilir. Bu transfer önümüzdeki günlerde belli olacak. Tetteh’in adresi İngiltere ya da Galatasaray olacak.

Senin için hazırladığımız haberler