Galatasaray, Diagne'yi açıkladı!

30.01.2019 - 19:15 | Son Güncellenme: 30.01.2019 - 22:15

Galatasaray, Diagne'yi açıkladı!

Cimbom’da kadroya takviye yapma çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılı taraftarın yönetimden santrafor beklentisi vardi. Alan, Tetteh, Ze Luis gibi isimlerle anlaşılmasına rağmen gözler Diagne’de. Diagne Galatasaray’a transfer oldu mu? Mbaye Diagne için KAP açıklaması geldi mi? İşte tüm gelişmeler…

Galatasaray’da taraftar müjdeli haberi duymaya çok yakın. Kasımpaşa’nın gol kralı futbolcusu Mbaye Diagne’nin Galatasaray ile anlaştığı iddia edildi. Dün Gomis’in yaptığı paylaşım sonrası taraftarın heyecanı bir kat daha yükselmişti.

İşte o paylaşım…

Gomis, yaptığı paylaşımda "Mbaye ile çok güzel bir gün geçirdim. Umarım ikinci yarıyı iyi şekilde geçirirsin. Galatasaray formasıyla rekorumu kırmanı görmeyi isterim. Rekorlar kırılmak içindir. Krallık ödülün seni bekliyor" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray Diagne için KAP açıklaması yapıldı mı?

Galatasaray, resmi Twitter hesabından transfer müjdesi veren bir video da paylaştı. Bu paylaşım sarı-kırmızlı taraftarları heyecanlandırdı. Peki Diagne için KAP açıklaması yapıldı mı? İşte detaylar...

Galatasaray, Kasımpaşa'dan Mbaye Diagne'yi kadrosuna kattığını açıkladı!

Galatasaray'dan KAP açıklaması:

Değerli Galatasaraylılar, 19.05'ten bu yana aşırı yüklenme nedeniyle K.A.P. web sitesine giriş yapılamamaktadır. Lütfen bir süre için K.A.P. web sitesine giriş yapmayınız.

 

Diagne'nin KAP bildirimi geldi

Galatasaray Kulübü, Kasımpaşa'dan transfer ettiği Senegalli golcü Mbaye Diagne'yi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. 

Galatasaray, taraftarların uzun süredir heyecanla beklediği forvet transferini resmen açıkladı. Sarı-kırmızılı kulübün transferle ilgili KAP'a yaptığı açıklama şöyle: 

"Profesyonel futbolcu Mbaye Diagne'nin transferi konusunda Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. ile resmi görüşmelere başlanmıştır." 

Mbaye Diagne Galatasaray'dan yıllık ne kadar alacak?

Kasımpaşa'dan transfer edilen Mbaye Diagne ile 4.5 senelik sözleşme yapılacak. Diagne Sarı-Kırmızılılardan yıllık 2.3 milyon Euro alacak.

Senin için hazırladığımız haberler