Galatasaray Diagne'yi satabilir mi? Eski menajeri açıkladı!

10.02.2020 - 21:43 | Son Güncellenme: 10.02.2020 - 18:46

Galatasaray Diagne'yi satabilir mi? Eski menajeri açıkladı!

Bonservisi Galatasaray'da olan Mbaye Diagne'nin eski menajeri Saffet Balkan, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Mbaye Diagne'nin eski menajeri Saffet Balkan'ın açıklamaları şu şekilde:

Belçika fabrika gibi!


"Türkiye dünyada çok takip edilen bir lig ancak ekonomik problemler var. Bu ara transfer döneminden de anlaşılıyor. Kokrarım bu durum her geçen sene daha da kötüye gidebilir. Belçika futbolunun yaşam stili bir fabrika gibidir. Her kulüp futbolcu yetiştiriyor ve scoutların bulduğu oyuncuları alıp satıyor. Brugge 2 milyon euroya aldığı oyuncuyu 2 sene sonra 27 milyon euroya sattı."

"Diagne bir daha Club Brugge forması giyemez!"

"Mbaye Diagne konusunda büyük ihtimalle Clement geri adım atmaz. Clement kulüpte çok sağlam durumda. Herhangi bir baskı kabul edecek biri değil. Büyük ihtimalle kararının arkasında durur."

Galatasaray, Diagne'yi zor satar!

"Galatasaray açısından çok kötü bir durum. Büyük bir bonservis bedeli ödediğiniz oyuncu kiralık gittiği takımda oynamıyor. Diagne, Galatasaray'da kalsaydı kesinlikle faydalı olurdu. Burada önemli olan teknik kadronun tercihi ancak Diagne gole yakın bir oyuncu. Burada önemli olan 15 milyon euro yatırdığın bir oyuncunun değerini düşürmemek. Diagne'nin futbol hayatı devam eder. Galatasaray'la daha kontratı var. Galatasaray'ın Diagne'yi satma ihtimali çok az. Belki biraz parlatp sonra satabilirler."

Senin için hazırladığımız haberler