Galatasaray, Tanguy Ndombele'yi Transfer Etmek İçin İkna Etti

04.08.2023 - 09:29 | Son Güncellenme: 04.08.2023 - 09:40

Süper Lig ekibi Galatasaray, orta sahaya transfer çalışmalarını sürdürürken kadrosuna katmak istediği yıldız oyuncu Tanguy Ndombele'de yeni gelişmeler yaşadı. Detaylar...

Galatasaray, Tanguy Ndombele'yi Transfer Etmek İçin İkna Etti

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürürken teknik direktör Okan Buruk'un orta sahaya transfer istemesiyle Cim Bom, yıldız adayları ile tek tek görüşmelere devam ediyor. Gündemde yer alan Tanguy Ndombele transferi için yeni gelişmeler yaşandı. Detaylar...

İbre Ndombele'ye çevrildi

Milliyet'te yer alan habere göre, Leandro Paredes, Fred ve Gravenberch'le de görüşen sarı-kırmızılıların, ağırlığını Ndombele'ye verdiği öğrenildi.

Ndombele, Galatasaray'da forma giymek istiyor

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre, Tottenham ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Fransız orta sahanın sarı-kırmızılılarda forma giymeye sıcak baktığı aktarıldı. Tanguy Ndombele'yi ikna eden sarı-kırmızılıların Tottenham'la pazarlıklarını sürdürdüğü iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ve Fenerbahçe, gurbetçi oyuncunun peşinde!
Habere Git

Opsiyonlu kiralık istendi

Sarı-kırmızılıların, 26 yaşındaki orta sahayı satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Süper Lig devinin kiralama bedeli olarak 2 milyon euro, satın alma opsiyonunu da 6 milyon euro olarak belirlediği teklifini Tottenham'a ilettiği aktarıldı.

Çılgın bonservis ödendi

Tottenham, 62 milyon euroluk çılgın bedelle tecrübeli orta sahayı kadrosuna dahil etti. Tottenham'da bir türlü beklenen çıkışı gösteremeyen tecrübeli futbolcu ardından Olimpik Lyon ve Napoli'ye kiralandı.

Tanguy Ndombele geride kalan sezonda Napoli formasını 40 müsabakada giydi. Serie A şampiyonluğunda başrol oynayan 26 yaşındaki orta saha; 2 gol ve 1 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler