Galatasaray Eski Başkanı Faruk Süren'den derbi öncesi flaş çağrı!

16.03.2018 - 19:15 | Son Güncellenme: 16.03.2018 - 19:15

Galatasaray Eski Başkanı Faruk Süren'den derbi öncesi flaş çağrı!

Galatasaray Kulübü Eski Başkanlarından Faruk Süren, yarın oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Süren, kritik maç öncesinde dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Radyospor programcısı ve Ajansspor editörü Emrah Karalinç’in bu maç öncesinde sorularını yanıtlayan Faruk Süren’in açıklamaları şu şekilde;

"Ölüm kalım maçı değil"

Açıkçası yine bir derbi geldi ve bu takımlar ilk defa karşılaşmıyor. Galatasaray çok formda. Tabii ki bir takım aksaklıklar var. Önemli olan 34 maç sonunda şampiyonluğa ulaşmak. Ama bu derbiyi ölüm kalım maçı haline getirmemek gerekiyor.

"Terim üzerine düşeni yapar"

Fatih Terim kendisini kanıtlamış bir teknik direktör. Başarılı bir çalıştırıcı. Kendi kadrosunu en iyi şekilde kuracaktır. Fatih Terim’i nasıl anlatalım ki? Ben üzerine düşeni en iyi şekilde yapacağını düşünüyorum.

"İnşallah hakemin konuşulmadığı bir maç olur"

Tabii ki futbolcularda stres var. Bu tip ambiyanslarda her futbolcu etkilenebilir. Stres futbolcularda olabilir. Ben hakemin performansını merak ediyorum. İnşallah hakemin konuşulmadığı bir maç olur. Ben Galatasaraylı olarak elbette sarı-kırmızılıların maçı kazanmasını arzu ediyorum. Futbol konuşalım. Olayları konuşmayalım istiyorum. Güzel bir maç olsun.

"Taraftarlarımız kışkırtmalara aldırış etmemeli"

Galatasaray taraftarları takımını her şartta destekliyor. Bu derbi öncesi taraftarlarımıza çağrım ne olur? Gergin bir maç olsun istemiyorum. Bu açıdan taraftarlarımız kışkırtmalara aldırış etmemeli.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler