Galatasaray, Fred Transferinde Angelino Taktiği Kullanacak!

17.07.2023 - 09:24 | Son Güncellenme: 17.07.2023 - 09:36

Premier Lig ekibi Manchester United’ın Brezilyalı merkez orta sahası Fred'i transfer etmek isteyen Galatasaray, bonservis teklifi için Angelino taktiği kullanacak. Detaylar...

Galatasaray, Fred Transferinde Angelino Taktiği Kullanacak!

AJANSSPOR HABER

Geçen sezon yaşadığı şampiyonluk sonrası Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna hazırlanan Galatasaray, yeni sezonun kadrosunu da planlamaya devam ediyor. Cim Bom son olarak Manchester United forması giyen Brezilyalı yıldız oyuncu Fred'i radarına aldı. Detaylar...

İlk teklif kabul edilmedi

Fred için İngiliz kulübüne 5 milyon Euro’luk bir teklif sunan Sarı-Kırmızılılar’ın bu teklifi kabul görmemişti. Manchester United, yıldız oyuncunun yüksek bonservisle takımdan ayrılmasını istediği iddia edildi.

İngiliz ekibi dev bonservis istedi

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Fred için Premier Lig devi dev bonservis istiyor. cim Bom'un 5 milyon euroluk teklifini kabul etmezken 20 milyon euro beklediği iddia edildi. Galatasaray ise Angelino planını devreye sokacak.

İlgini Çekebilir
Sergio Oliveira: "Galatasaray'ı çocukluğumdan beri takip ediyorum"
Habere Git

Angelio taktiği kullanılacak

Galatasaray, Fred için 5 milyon Euro’luk teklifini yükseltmeyip, önce oyuncu ile anlaşarak elini güçlendirmek ve kulübünün direncini kırmak istiyor. Cim Bom, Angelino için yüksek ücretler isteyen Leipzig'e ücret yükseltmeyip oyuncu ile anlaşarak Alman ekibinin direncini kırmıştı.

Fred'in geçen sezonki performansı

Geçen sezon İngiliz kulübüyle 56 karşılaşmaya çıkan Brezilyalı yıldız, 6 gol ve 6 asist kaydetti. Başarılı oyuncunun sözleşmesi ise 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor.

30 yaşındaki orta sahanın Manchester United'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Fred'in güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Senin için hazırladığımız haberler