Weghorst'ta Galatasaray gerçeği ortaya çıktı! "Zaha ve Tete'yi almayın..."

06.03.2024 - 15:39 | Son Güncellenme: 06.03.2024 - 15:59

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Hollandalı golcü Wout Weghorst'un, sezon başında Galatasaray'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Weghorst'ta Galatasaray gerçeği ortaya çıktı! "Zaha ve Tete'yi almayın..."

AJANSSPOR - HABER

2022-23 sezonunda yarım sezon Beşiktaş forması giyen Wout Weghorst'un temsilcisi Mithat Halis, Radyospor'da Özgür Sancar'a önemli açıklamalarda bulundu. 

"Galatasaray'a 'Zaha ve Tete'yi almayın, Weghorst'u alın' dedim"

Mithat Halis, 31 yaşındaki futbolcuyu sezon başında Galatasaray'a önerdiğini açıklarken şöyle konuştu:

"Wout Weghorst defansif yönü yüksek forvetlerden bir tanesidir. Ben Galatasaray'la konuştum. Onlara 'Zaha ve Tete'yi' almayın, 'Weghorst'u alın, sorun yaşamayın' dedim.

"10 tane Zaha, 20 tane Tete ederdi"

Weghorst hem Icardi'nin yerini doldururdu hem de 10 tane Zaha, 20 tane Tete ederdi. Okan Buruk'la bu durumu birebir konuştum, yardımcılarıyla konuştum. Galatasaraylı yöneticilerle konuştum. Weghorst'la ilgili hepsi olumluydu. Ama son anda Zaha'yı, Tete'yi aldılar" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'a yarım sezonda 3 milyon euro kazandırdı

Beşiktaş'ın 2022-2023 yaz transfer döneminde Burnley'den kiralık olarak formasını giydiği 31 yaşındaki Hollandalı santrfor, devre arasında Manchester United'a transfer olmuştu. Siyah beyazlılar bu transferden dolayı 3 milyon euro gelir elde etmişti. İngiliz ekibinde beklentilerin altında kalan Hollandalı futbolcu kiralık sözleşmesinin ardından Burnley'e geri döndü. 

Yeni sezonda Hoffenheim'a kiralanan Weghorst, Alman ekibinde 22 maçta 5 gol attı ve 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler