Galatasaray, Halil Dervişoğlu transferinde kilit isim Mbaye Diagne

04.06.2021 - 17:04 | Son Güncellenme: 04.06.2021 - 17:17

Galatasaray, Halil Dervişoğlu transferi için Mbaye Diagne'yi takasta kullanmak istiyor. Cimbom, Brentford'dan Halil ve bonservis istiyor. İşte detaylar...

Galatasaray, Halil Dervişoğlu transferinde kilit isim Mbaye Diagne

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, son dönemde gösterdiği performansla dikkat çeken Halil Dervişoğlu'nu bonservisiyle tranfer etmek istiyor. Brentford, Halil Dervişoğlu için 10 milyon Euro isterken, bu transferde yeni bir gelişme yaşandı. 

Brentford, Diagne'yi transfer etmek istiyor

Milliyet'in haberine göre, Premier Lig'e yükselen Brentford'un bu süreçte 31 gol atan yıldızı Ivan Toney'in takımdan ayrılması bekleniyor. Newcastle ve West Ham Toney'e teklif yapmaya hazırlanıyor. Brentford ise Toney'den açılacak boşluğu Mbaye Diagne ile doldurmak istiyor. 

Cimbom, Diagne'ye karşılık Halil'in bonservisini istiyor

Bilindiği gibi Galatasaray Mbaye Diagne'yi geçtiğimiz sezon devre arasında Premier Lig ekibi West Bromwich Albion'a kiralamıştı. Takımı küme düşse bile Diagne, 16 maçta 3 gol 2 asistlik performansıyla İngiliz ekiplerinin dikkatini çekmişti. Brenford'un da Diagne'ye talip olduğu kaydededilirken, Galatasaray'ın buna cevabı 5 milyon euro artı Halil Dervişoğlu'nun bonservisi oldu. 

 

Halil Dervişoğlu'ndan transfer sözleri! 'Elimde olan bir şey değil'
 

Galatasaray, Diagne'yi 2018 yılında 13 milyon Euro karşılığında Kasımpaşa'dan transfer etmişti. Diagne daha sonra FC Brügge ve West Bromwich Albion'a kiralık gönderildi. Halil Dervişoğlu ise 2020 yılında 3 milyon Euro karşılığında Brentford'a katılmıştı.

Brentford onay verirse görüşmeler başlayacak

Galatasaray, İngiliz ekibinin bu teklife vereceği cevabı beklemeye koyuldu. İki oyuncuyla takas anlaşmasının onaylanması sonrası görüşmeler başlayacak.

Halil Dervişoğlu Galatasaray’da kaç gol attı? 

Geride bıraktığımız sezonda Galatasaray’da 12 maçta 577 dakika süre alan Halil Dervişoğlu 3 gol atıp 1 de asist yaptı. Galatasaray, futbolcunun kulübüne herhangi bir kiralama bedeli ödememiş, Halil Dervişoğlu’na da 3 milyon TL sabit transfer ücreti ödeneceğini borsaya bildirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler