Galatasaray Halil Dervişoğlu'nu KAP'a bildirdi!

15.07.2023 - 18:04 | Son Güncellenme: 15.07.2023 - 19:38

Galatasaray, Beşiktaş ile anlaşan Halil Dervişoğlu'nu ikna ederek renklerine bağladı. Aslan, futbolcu ve Brentford ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Halil Dervişoğlu'nu KAP'a bildirdi!

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Beşiktaş ile anlaşması beklenen Halil Dervişoğlu transferinde devreye giren Sarı-Kırmızılılar, eski oyuncusunu imzadan döndürdü.

Görüşmelerin başladığı KAP'a bildirildi

Galatasaray, Halil Dervişoğlu ile anlaşma sağlarken, oyuncu ve kulübü Brentford ile görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

KAP açıklaması yapıldı

Sarı-Kırmızılılar'ın yaptığı resmi açıklamada, "Profesyonel futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu’nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü Brentford FC Limited ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Beşiktaş'ı çalımladı! Halil yola çıktı
Habere Git

Geçen sezon 151 dakika sahada kaldı

Geçtiğimiz sezon Burnley'de kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu, çıktığı 11 maçta 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Halil, geçen sezon toplam 151 dakika süre alabildi.

Önce iptal, sonra hazır denildi

Galatasaray, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Halil Dervişoğlu transferi için önce Beşiktaş ile anlaştığı vurgulanarak ilk İstanbul yolculuğuna "İptal", ikincisine ise "Hazır" yazıldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan transfer anonsları!
Habere Git

Kerem Aktürkoğlu'ndan Halil Dervişoğlu paylaşımı

Öte yandan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu ile birlikte fotoğrafını paylaşarak, "Evine hoş geldin kardeşim" notunu düştü.

Halil Dervişoğlu'nun babasından Okan Buruk ve Erden Timur paylaşımı

Halil Dervişoğlu'nun babası Muzaffer Dervişoğlu ise Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur ve Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un şampiyonluk kutlamalarında çekildiği fotoğrafı paylaşarak, "Güzel insanlar" dedi. Ayrıca Muzaffer Dervişoğlu, oğlunun Galatasaray'da oynadığı dönemden kesitleri video halinde sosyal medya hesabından yayınladı.

Senin için hazırladığımız haberler