Galatasaray harekete geçti! Ya feda et, ya da...

31.03.2020 - 09:36 | Son Güncellenme: 31.03.2020 - 09:41

Spor ekonomisi, koronavirüs salgını sebebiyle ciddi anlamda etkilendi. Kulüpler, kendi önlemlerini alıyor. Galatasaray da bazı futbolcularından indirim talep edecek. COVID-19 tehdidi sebebiyle ilk önce yüksek maliyetli oyunculardan indirim istenecek. Sonra bu, takıma yayılacak...

Galatasaray harekete geçti! Ya feda et, ya da...

Dünyayı olumsuz şekilde etkileyen koronavirüs salgını sebebiyle spor kulüpleri de bir takım önlemler alıyor. Avrupa'da başta Barcelona ve Juventus olmak üzere birçok takım futbolculardan alacaklarına indirime gitmesini istedi. Galatasaray da bu konuda harekete geçti. Galatasaray, hangi futbolculardan indirim isteyecek? Son gelişmeler ve ayrıntılar...

Virüs salgını spor ekonomisini vurdu

COVID-19 salgınının en çok etkilediği alanlardan biri de spor ekonomisi. Futbol ve basketbol başta olmak üzere hemen her spor dalında kuluüpler krizden minimum etkilenmek için çare arayışında.

Ya indirim ya erteleme

Galatasaray harekete geçerek Falcao, Muslera, Feghouli ve Belhanda ile masaya oturacak ve oyunculardan maaşlarında indirim talep edecek. Bir başka seçenek ise ödemelerin 3 ay ertelenmesi.

Galatasaray'da yol haritası belli

Son dönemde Juventus ve Barcelona'nın oyuncularıyla anlaşarak maaşlarında indirime gitmesi birçok kulübe yol gösterecek gibi duruyor. Süper Lig ekiplerinden Galatasaray da aynı stratejiyi izlemeye hazırlanıyor.

İndirim talep edilecek

Sarı-kırmızılı yönetim, ilk etapta maaşı yüksek futbolcularla masaya oturmanın hesaplarını yapıyor. Falcao, Muslera, Belhanda ve Feghouli ile görüşecek olan Galatasaray, 4 futbolcudan kazançlarında indirim talep edecek. Bu isimlerle anlaşma sağlanırsa operasyon genişleyerek tüm takıma yayılacak.

Galatasaray'da en çok kazanan Falcao

Yaklaşık 7 milyon euroluk kazancıyla Falcao hem Galatasaray'ın hem de Süper Lig'in en fazla kazanan ismi konumunda.

Feghouli, Muslera ve Belhanda takipte...

Sarı-kırmızılı takımın deneyimli yıldızlarından Feghouli 3.8 milyon euro, Muslera 3.5 milyon euro, Belhanda ise 3.3 milyon euro kazanıyor. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler