Galatasaray iki futbolcuyu istiyor!

11.05.2017 - 10:21 | Son Güncellenme: 11.05.2017 - 10:21

Başkan Dursun Özbek inandırıcılığını o kadar kaybetti ki, Salı akşam kendisini arayan bazı gazetecilere ''yeni sezonda kadroda büyük değişiklikler yapacağız. 5-6 oyuncu ile temas halindeyiz. Bu futbolcuların 2'si taraftarı coşturacak flaş isimler'' cevabını vermesine rağmen kimse bu açıklamalar üzerinde durmadı.

Daha önceki dönemlerde bir başkan ''2 flaş transfer'' dediği andan itibaren tüm gazeteciler bu isimler üzerine yoğunlaşırken Galatasaray muhabirleri ise, Başkan'a, ''cezalar ne kadar olacak?'', ''kadro dışı olacak mı?'', ''Tudor ile devam edilecek mi?'', ''Sneijder ve Bruma'ya ekstra cezalar olacak mı?'' sorularını yöneltti. Özbek, ''transfer'' diyerek konuyu başka yere çekmeye çalıştı ama başarılı olamadı.

İşte Dursun Özbek'in bahsettiği 2 flaş transfer

Başkan Dursun Özbek'in ''transfer'' sözleri, 15 gün önce Portekiz, İtalya ve İspanya'ya çıkarma yapan Cenk Ergün'ün sunduğu raporu akıllara getirdi.

Ergün Lizbon'da; Kelvin ve Ewerton, Milano ve Roma'da Balotelli, Caprari, Grassi, Zukanovic, Iturbe, Vainqueur, Niang, Mauricio ve Cataldi ile Madrid ve Barcelona'da ise Nasri, Douglas, Piatti ve Vermaelen isimlerini gündeme getirmişti.

Özbek'in bahsettiği ''2 flaş'' ismin Sevilla'da kiralık forma giyen Manchester City'li Samir Nasri ile Nice'ten ayrılacak Mario Balotelli olduğu iddia edildi.

Cenk Ergün, Salı gecesi transfer için Roma'ya uçtu

Yaşanan krizi unutturmak isteyen Dursun Özbek, sportif direktör olarak atadığı Cenk Ergün'ü bir stoper ve bir santrfor transferini bitirmesi için yurt dışına gönderdi. Ergün, Salı akşam 22.20 uçağıyla Roma'ya uçtu.

Dursun Özbek'in Ergün'ü Roma'ya gönderirken, ''hem forvet hem de stoper transferini bu hafta bitmeden açıklayalım'' ricasında bulundu.(Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler