Galatasaray, Andreas Hanche-Olsen ve Shamar Nicholson transferlerini bekletiyor

24.08.2022 - 12:52 | Son Güncellenme: 24.08.2022 - 13:29

Kadrosuna stoper ve santrfor takviyesi yapmak isteyen Galatasaray, prensip anlaşmasına vardığı iki yıldızın transferini bekletiyor. Detaylar haberimizde...

Galatasaray, Andreas Hanche-Olsen ve Shamar Nicholson transferlerini bekletiyor

Dünyaca tanınan yıldız futbolcular Luca Torreira ve Dries Mertens'i kadrosuna katarak adeta gövde gösterisi yapan Galatasaray'ın transferde frene basmasının sebebi belli oldu.

Hanche-Olsen ve Nicholson transferleri beklemeye alındı

Galatasaray, stoper, sol bek, kenar oyuncusu ve forvet takviyesi yapmayı planlıyordu. Fotomaç'ta yer alan habere göre; sarı-kırmızılılar, prensip anlaşmasına vardıkları Norveçli savunmacı Andreas Hanche-Olsen ve Jamaikalı santrfor Shamar Nicholson transferlerini beklemeye aldı. Nedeni ise olası daha iyi alternatifler.

Transfer için 1 Eylül bekleniyor

Galatasaray, Olsen'e yıllık 700 bin euro bütçe ayırdı 3 milyon euro bonservis talep eden Gent, ikna noktasına geldi. 1.92 boyundaki Nicholson için Spartak ile satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinde duruluyor. Aslan iki oyuncuya garanti gözüyle bakıyor. Ancak sarı-kırmızılılar Avrupa'nın önemli liglerinde 1 Eylül'de kapanacak transfer tahtasını bekliyor.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı'dan eski Galatasaraylı yıldıza kanca!
Habere Git

Andreas Hanche-Olsen bu sezon Belçika ekibi ile 4 maçta forma giydi. Norveçli oyuncunun piyasa değeri 4 milyon euro. Shamar Nicholson ise CSKA Moskova ile 5 maça çıktı. Nicholson bu maçlarda toplam 114 dakika süre aldı. Jamaikalı santrfor henüz skor katkısı veremedi.

Senin için hazırladığımız haberler