Galatasaray ile Fenerbahçe'nin hakem hataları mail atışmasına kadar gitti

05.11.2022 - 09:08 | Son Güncellenme: 05.11.2022 - 15:21

Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe'nin hakem hataları tartışması kulüplerin mail adresine kadar yansımaya başladı. İşte mailde yapılan tartışma...

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin hakem hataları mail atışmasına kadar gitti

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın GS TV'de hakem hatalarını yayınlanacağız açıklamasında sonra Fenerbahçe, Sarı-Kırmızılı kulübe mail atarak Fenerbahçe - Başakşehir maçında yaşanan penaltı pozisyonunun yayınlamasını istedi. Cimbom, bu maile cevap verince mail arası atışma başladı. Detaylar...

Hakem hataları nedeniyle 2 hafta önce “Türk futbolu için adalet” sloganıyla çıkış yapan Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, bundan böyle sadece kendilerinin değil, tüm takımların lehine ya da aleyhine olan hakem hatalarının görüntülerini GS TV’den yayınlayacaklarını duyurmuştu.

''Başakşehir maçını yayınlayacak mısınız?''

Spor Arena'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, 1-0 kazandığı Başakşehir maçında Ömer Ali Şahiner’in ceza sahasında eline top çarpan ve penaltı beklenen pozisyonun görüntüsünü sarı kırmızılı kulübe gönderip yayınlanmasını istemişti. GS TV görüntüyü yayınlamayınca Fenerbahçe dün gece sarı kırmızılılara mail atarak, “GS TV’de Başakşehir maçındaki penaltı pozisyonunu yayınlayacak mısınız?” diye sordu.

 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli gence teklif var acayip paraya gidebilir
Habere Git

“Tek pozisyonu değil, 10 haftayı gönderin”

Galatasaray ise Fenerbahçe'ye aynı yöntemle yanıt verip, “Türk futbolu adına yaptığımız adalet çağrısına gösterdiğiniz hassasiyet, projeye katkılarınız için teşekkür ederiz. Ancak objektif ve adaletli olmak adına tek pozisyonu değil, 10 hafta boyunca lehinize ve aleyhinize olan tüm tartışmalı pozisyonları göndermenizi rica ederiz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler