Galatasaray ile Malatyaspor arasında transfer için yeni zirve!

12.01.2021 - 09:30 | Son Güncellenme: 12.01.2021 - 09:37

Süper Lig'de Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'na da gözünü dikti. Galatasaray, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Youssouf Ndayishimiye, Galatasaray'a transfer olacak mı? İşte transfer gelişmesiyle ilgili detaylar...

Galatasaray ile Malatyaspor arasında transfer için yeni zirve!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Türkiye Kupası'nda zorlu bir tur mücadelesine çıkacak. Cimbom ile Yeni Malatyaspor çeyrek final ile kozlarını paylaşacak. İki kulübün yetkilileri Youssouf Ndayishimiye transferi için de yeniden masaya oturacak.

Hem kupa hem de transfer...

Galatasaray takımı ve teknik direktör Fatih Terim bu sezon yine iki kupayı birden kazanmayı hedefliyor. Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Yeni Malatyaspor'a konuk olacak sarı-kırmızılılar çeyrek final için sahaya çıkacak. Cimbom'da gündem bir yandan da transfer harekatları...

Gevrek ve Albayrak bonservisi görüştü

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği isimlerden biri de Yeni Malatyaspor'un genç orta saha oyuncusu Youssouf Ndayishimiye'di. Geçen İstanbul'da yapılan görüşmelerde Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ile Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak bir araya gelmiş oyuncunun bonservis ücreti konuşulmuştu.

Malatya'da yeniden bir araya gelecekler

Galatasaray cephesi ilk etapta 500 bin Euro civarı bir teklif yapmayı planlıyordu ancak Yeni Malatya'nın beklediği fiyat 3 milyon Euro oldu. Taraflar Malatya'da tekrardan bu transfer için görüşme yapacak ve orta yol bulunmaya çalışılacak.

Monaco işi uzatıyor

Galatasaray'ın transferdeki bir başka gözdesi Henry Onyekuru ile her konuda anlaşıldı. Nijeryalı futbolcu yeniden sarı-kırmızılı formayı giymeye hazır hatta bunun için sabırsızlanıyor.

Görüşmelerin başında satın alma zorunluluğu koymayı Galatasaray cephesini bildiren Fransızlar, sarı-kırmızılı yönetim şartlarını kabul etse de son dönemeçte yine pürüzler çıkarıp sürecin tamamlanmasını uzatıyor. Galatasaray yönetimi ise artık bir an önce Onyekuru'yu Florya'ya getirmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler