Galatasaray- İstanbulspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

24.12.2022 - 23:30 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 09:21

Süper Lig 15. haftasında Galatasaray ile İstanbulspor karşı karşıya geliyor. Maç ne zaman, hangi kanalda ve maç linki, canlı yayın gibi detaylar haberde.

Galatasaray- İstanbulspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 15. haftasında Galatasaray ile İstanbulspor karşı karşıya geliyor. Cimbom, zorlu karşılaşmayı kazanması halinde liderlik koltuğuna oturacak. Peki maç ne zaman ve hangi kanalda? İşte maça dair merak edilen detaylar...

Galatasaray- İstanbulspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Süper Lig 15. haftasında kendi sahasında İstanbulspor'u konuk edecek. Zorlu karşılaşma 19.00'da başlayacak. Maçın canlı yayını ise beIN Sports olacak. Ayrıca maçı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Galatasaray'da hedef liderlik

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a 2-0 mağlup olduğu maç sonrasında liderlik umutları artan Galatasaray, İstanbulspor maçında alacağı galibiyet ile Sarı-Lacivertlilerin önüne geçerek liderlik koltuğuna oturacak. Cimbom'da hedef mutlak 3 puan oldu.

45. randevu

Galatasaray ile İstanbulspor, Süper Lig'de bugüne kadar 44 kez karşılaştı. Geride kalan 44 maçta sarı-kırmızılılar 29 kez sahadan galip ayrılırken, sarı-siyahlılar ise 5 kez rakibini mağlup etti. 10 mücadele de berabere sona erdi.


İki takım son olarak bu sezon hazırlık maçında karşılaştı ve Galatasaray 2-1'lik skorla kazandı.

Galatasaray'da eksikler kimler?

İstanbulspor maçı öncesinde Galatasaray 3 eksik futbolcu bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Kaptan Fernando Muslera'nın sarı kart cezası, Mauro Icardi ile Mathias Ross'un da sakatlıkları bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, liderin hattını uzatmada kesti!
Habere Git

Galatasaray'da 4 futbolcu da sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sarı-kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu, Sergio Oliveira, Sacha Boey ve Lucas Torreira ceza sınırında bulunan isimler. 

Muhtemel ilk 11'ler

Galatasaray: Okan; Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakçı, Kazımcan Karataş; Torreira, Oliveira, Rashica, Kerem Aktürkoğlu, Mertens; Bafetimbi Gomis

İstanbulspor: Jensen, Duhan, Mehmet Yeşil, Adi Mehremic, Okan Erdoğan, Ali Yaşar, Duhaney, Muammer Sarıkaya, Cajic, Melih, Topalli

Senin için hazırladığımız haberler