Galatasaray Kadın Futbol Takımı Eleonora Goldoni'yi Transfer Ediyor

12.01.2023 - 11:21 | Son Güncellenme: 12.01.2023 - 11:44

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu'nda mücadele eden Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, İtalyan golcü oyuncu Eleonora Goldoni transferi için anlaştı. Detaylar...

Galatasaray Kadın Futbol Takımı Eleonora Goldoni'yi Transfer Ediyor

AJANSSPOR HABER

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu'nda mücadele eden Galatasaray Kadın Futbol Takımı, İtalya'dan golcü oyuncu transferi yapıyor. Sarı-Kırmızılılar, Sassuolo forması giyen Eleonora Goldoni'yi gündemine aldı. Detaylar...

Eleonora Goldoni ile anlaşma sağlandı

Gianluca Di Marzio'nun haberine göre, Galatasaray Kadın Futtbol Takımı, İtalyan ekibi  Sassuolo'nun golcüsü Eleonora Goldoni ile anlaşma sağladı. Cimbom'un golcü oyuncuyla kısa süre içinde sözleşme imzalaması bekleniliyor.

Galatasaray'ın puan durumu

Galatasaray Kadın Futbol Takımı bu sezon Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu'nda 10 maçta 9 galibiyet, 1 mağlubiyet ile ikinci sırada yer almayı başardı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın transfer planı! Yıldız isimlere veto
Habere Git

İtalyan golcü Galatasaray'ı istiyor

Goldoni, kendisine gelen teklifleri değerlendirme altına aldı. Golcü oyuncu ilk olarak Galatasaray'ın transfer teklifine sıcak baktığı ve Sarı-Kırmızılı formayı giymek istediği iddia edildi.

İtalya'nın diğer takımlarında forma giydi

26 yaşındaki golcü oyuncu Goldoni, daha önce İtalya'nı diğer devleri Inter ve Napoli formaları da giymişti. Geçen sezon ise Napoli'den ayrılarak Sassuolo'ya transfer oldu.

Eleonora Goldoni kimdir?

16 Şubat 1996 yılında İtalya'ya dünyaya geldi. Serie A ekiplerinden Sassuolo forması giyen Eleonora Goldoni,  İtalya Kadın Milli Takımı forması da giymektedir.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, son 16 turuna yükseldi
Habere Git

Goldoni, 2019 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Elemelerinde İtalya Milli Takımı'na ilk defa davet edildi. Golcü oyuncu 2 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda ise gol ve asist başarısı gösteremedi.

2019'da Napoli'deki Universiade'da 4 maçta 3 gol atmayı başarmıştı.

 Goldoni'nin Instagram hesabı 391 bin kişi tarafından takip ediliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler