Galatasaray, Japhet Tanganga İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

09.08.2023 - 08:42 | Son Güncellenme: 09.08.2023 - 08:57

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, İngiltere Premier Ligi'nde Tottenham'da kadroda düşünülmeyen Japhet Tanganga ile ilgileniyor.

Galatasaray, Japhet Tanganga İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana'yı deplasmanda 3-0 mağlup eden Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Mauro Icardi, Wilfried Zaha ve Angelino gibi önemli oyuncuları transfer eden Sarı-kırmızılı kulüp için İngiliz basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Galatasaray, Japhet Tanganga'yı transfer listesine aldı

Sky Sports'ta yer alan habere göre Galatasaray'ın, Tottenham Hotspur'da satış listesine konulan Japhet Tanganga'yı transfer listesine aldığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Aboubakar'a talip çıktı!
Habere Git

Haberde, İngiliz kulübünün 24 yaşındaki oyuncuyu sadece bonservisi ya da zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralık olarak yollamaya sıcak baktığı belirtildi.

Beşiktaş ve Inter de Tanganga'nın peşinde

Ayrıca, Galatasaray'ın dışında bir başka Süper Lig ekibi Beşiktaş ve Serie A devi Inter de savunma oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen kulüpler arasında yer alıyor.

Japhet Tanganga kimdir?

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Japhet Tanganga, futbola Tottenham altyapısında başladı ve 2020 yılında A takıma yükseldi.

İlgini Çekebilir
Var mı Muslera'ya kafa tutan?
Habere Git

İngiliz kulübüyle toplamda 50 karşılaşmada görev alan 24 yaşındaki savunma oyuncusu 1 asist kaydetti.

Japhet Tanganga, İngiltere Milli Takımı'nın U16, U17, U18, 19, U20 ve U21 formalarını da giydi.

Senin için hazırladığımız haberler