"Galatasaray kaptanı bayrak indiremez"

26.08.2017 - 00:51 | Son Güncellenme: 26.08.2017 - 00:51

"Galatasaray kaptanı bayrak indiremez"

AJANSSPOR - Teknik direktör ve spor yorumcusu Bülent Korkmaz, Galatasaray kaptanı Selçuk İnan ile ilgili flaş sözler söyledi. Korkmaz’ın yayıncı kuruluşta Sivasspor maçı sonrası Selçuk ile ilgili yaptığı değerlendirmelerden Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

“Galatasaray kaptanı bayrak indiremez”

Selçuk Galatasaray’da kaptanlık yapıyor. Şampiyonluk yaşamak istiyorsa kalmalı. İlk 11’de olmak ve kaptanlık yapmak istiyorsa o zaman çalışacak, çabalayacak. Benim başıma da geldi. Yapamam diyorsa başka takıma gidecek. Selçuk’un savaşmasından yanayım. Ne düşünüyor, ne hissediyor bilemem.

Galatasaray kaptanı bayrak indiremez, teslim alır. Hoca yedek kulübesine oturtup, ısınmaya yolladığında dahi onu göstermesi lazım. Kusursuz oynayacak. Yapabilir, yapmaz diye bir şey yok. Birçok oyuncunun performansı yükselecek.

“Kafasında gitmek varsa yollanmalı”

Selçuk’un kafasında gitmek varsa hiç düşünmeden yollarım. Çünkü kafasında gitmek varsa yollanmalı. Konsantrasyon olarak bitmiştir o zaman. Bazı anlarda bile, son bölümlerde oyunu yönlendirmesi lazım. Bazen geri bile oynamak gerekir. Karşıyım ama bazı oyunlarda bunu yapmak gerekir. Selçuk bunu iyi yapıyor.

Senin için hazırladığımız haberler