Kerem Aktürkoğlu Yerine Jonathan Bamba Transfer Edilecek

17.01.2023 - 10:28 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 10:49

Süper Lig ekibi Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na transfer teklifleri yağmaya devam ediyor. Yıldız oyuncunun alternatifi ise Jonathan Bamba oldu. Detaylar...

Kerem Aktürkoğlu Yerine Jonathan Bamba Transfer Edilecek

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da transfer harekatı sürüyor. Sarı-Kırmızılılarda yıldız oyuncu Kerem Aktürkoğlu'na dev kulüplerden teklif gelirken alternatifi ise belli oldu. Cimbom, genç oyuncunun ayrılması durumunda Jonathan Bamba'yı kadrosuna katacağı iddia edildi. Detaylar...

Devler peşinde

Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana gösterdiği performansla devleri peşine takan Kerem AKtürkoğlu için sıraya giren ekipler belli oldu. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Fransa ekipleri Marsilya ve Nice, genç oyuncuyu yakından takip ederken Bundesliga ekibi Borussia Dormund, transferde en net seçenek olarak gözüktüğü iddia edildi.

Kerem Aktürkoğlu, Bundesliga dedi

Kendisine gelen teklifleri değerlendirme altına alan Kerem Aktürkoğlu, en yakın seçenek olarak Alman devi Dortmund'u görüyor. Genç yıldız oyuncu Bundesliga devinin oyun stilini kendisine daha yakın görüyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray rest çekti, Toulouse toplantı kararı aldı!
Habere Git

Temaslar başladı

Devre arası transfer döneminin başlamasıyla birlikte Dortmund, Kerem Aktürkoğlu için devreye girdi. Alman ekibi oyuncuyla görüşmeler yaparken Galatasaray ile de temaslarını sürdürdüğü iddia edildi. Bonservis konusunda anlaşılması durumunda Kerem'in yeni takımı Dortmund olacağı ifade edildi.

10 gole katkı sağladı

Galatasaray'da oynadığı oyunla taraftarın sevgilisi haline gelen Kerek Aktürkoğlu, skor katkısı yapmaya devam ediyor. Genç oyuncu bu sezon 21 karşılaşmada forma giydi. Aktürkoğlu, 8 gol atarken 2 asist yapma başarısı elde etti.

Alternatifi hazır

Kerem Aktürkoğlu'nun takımdan ayrılması durumunda gündeme gelecek isim belli oldu. Cimbom, B planı olarak Lille forması giyen 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu Jonathan Bamba'yı transfer etmeyi planlıyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray resmen duyurdu! 3 yıllık imza
Habere Git

Görüşmeler yapılacak

A Spor'da yer alan habere göre, Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'nu iyi bir bonservis bedeline satması halinde Fransa ekibinde forma giyen Jonathan Bamba'yı transfer edecek. Erden Timur ve ekibi oyuncuyla temasa geçerek tekliflerini ilettiği ve Lille anlaşma için görüşmeler yapacağı iddia edildi.

7 gole katkı sağladı

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Jonathan Bamba, Fransa Ligi'nde  Lille formasıyla toplam 16 maça çıktı.  Jonathan Bamba, 4 gol 3 asistle 7 gole direkt katkı sağlamayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler