Galatasaray Glasgow Rangers Forması Giyen Golcü Alfredo Morelos'un Peşinde

24.03.2023 - 17:22 | Son Güncellenme: 24.03.2023 - 17:49

İskoç basını Galatasaray'ın önümüzdeki sezon için Glasgow Rangers'in Kolombiyalı forveti Alfredo Morelos'un peşinde olduğunu iddia etti.

Galatasaray Glasgow Rangers Forması Giyen Golcü Alfredo Morelos'un Peşinde

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, Mauro Icardi'nin olası ayrılığı ve Bafetimbi Gomis'in ilerleyen yaşı nedeniyle golcü arayışına koyuldu. Sarı-Kırmızılılar'ın bu doğrultuda rotası ise İskoçya oldu.

Aslan'da hedef Kolombiyalı golcü

İskoç medya organı Scotsman-UK'in okurları ile paylaştığı habere göre Galatasaray, Glasgow Rangers'ın Kolombiyalı golcüsü Alfredo Morelos ile ciddi şekilde ilgileniyor. Haberde Morelos'un sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali olduğu vurgusu yapıldı.

Rangers formasıyla 100'ü aşkın gol

Galsgow Rangers'ın 2017'de HJK Helsinki'den transfer ettiği 1,77'lik santrfor Ibrox ekibinin formasını tüm kulvarlarda 264 kez terletti ve 124 kez fileleri sarsıp, 37 kez de takım arkadaşlarına gol pasını yolladı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a PSG'den Mauro Icardi müjdesi! Karar verildi...
Habere Git

Morelos atıyor, şampiyonluk Celtic'e doğru gidiyor

İskoçya Ligi'nde 29 hata geride kalırken Glasgow Rangers lider Celtic'in  9 puan gerisinde 73 puanla 2. sırada yer alıyor. Kolombiyalı golcü Morelos bu sezon ligde 26 defa sırtına geçirdiği Rangers forması ile 9 gol atarken, 6 asist yaptı.

Öncelik Mauro Icardi

Galatasaray'ın sezon başında Paris Saint Germain'den kiraladığı Arjantinli golcü Mauro Icardi gösterdiği performans ile Sarı-Kırmızılı taraftarların sevgilisi haline geldi. Galatasaray'ın sezon sonu golcü transferinde öncelikli hedefinin 30 yaşındaki golcünün bonservisini almak olması bekleniyor.

Derbilerde farkını ortaya koydu

Galatasaray forması ile Süper Lig'de 14 maça çıkan Mauro Icardi; 9 gol, 6 asist ile gol yollarında önde gelen isim oldu. Arjantinli ligde oynanan; Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir maçlarında da skora katkı yaptı. 

İlgini Çekebilir
Başkan Özbek’ten Zaniolo ve Icardi açıklaması
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler