Galatasaray'ın Konuğu Antalyaspor! İşte İlk 11'ler Ve Maçın Kanalı

21.01.2023 - 08:42 | Son Güncellenme: 21.01.2023 - 18:12

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray kendi sahasında Antalyaspor'u konuk ediyor. Karşılaşma ne zaman, hangi kanalda ve ilk 11'ler dahil detaylar haberde.

Galatasaray'ın Konuğu Antalyaspor! İşte İlk 11'ler Ve Maçın Kanalı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de 20. hafta heyecanı sürüyor.  Lider Galatasaray, kendi sahasında Antalyaspor'ı konuk edecek. Liderlik yolunda farkın azalmasını istemeyen Cimbom, kendi sahasında mutlak 3 puan için çıkarken 4 maçtır galibiyet alamayan Nuri Şahin'in öğrencileri ise şansızlığı bozmak istiyor. İşte maça dair detaylar...

Galatasaray - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray - Antalyaspor maçı 21 Ocak Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak. Müsabaka beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. Ayrıca zorlu karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Antalyaspor'da 5 eksik

Galatasaray'ın evine konuk olacak olan Antalyaspor'da 5 oyuncu görev alamayacak. Kırmızı beyazlı ekipte Ghacha, Fredy ve Haji Wright sakatlıkları dolayısıyla, forma giyemeyecek. Ayrıca geçen hafta oynanan Giresunspor maçında direkt kırmızı kart gören Fernando Martins ile sarı kart görerek cezalı duruma düşen Fedor Kudryashov da takımdaki yerlerini alamayacak. 

İlgini Çekebilir
Buruk ve Akman Galatasaraylı oldu!
Habere Git

11'ler belli oldu

  • Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Emre Taşdemir, Oliveira, Torreira, Mertens, Rashica, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

  • Antalyaspor: Helton, Floranus, Veysel Sarı, Ömer Toprak, Güray Vural, Larsson, Ufuk Akyol, Larsson, Nakajima, Mehmedi, Luiz Adriano.

Okan Buruk yeni tarih peşinde

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam 11 maçtan galibiyet ile ayrıldı. Buruk ve öğrencileri oynanacak olan son 3 karşılaşmada da galibiyet ile ayrılması durumunda seriyi 14’e çıkarıp yeni bir rekor kıracak. 1987-88 sezonunda Mustafa Denizli yönetimindeki sarı kırmızılı takım, üst üste 13 maçtan galibiyetle ayrılarak kulüp tarihinin en uzun galibiyet serisini yakalamıştı.

Galatasaray'da 4 isim sınırda

Sarı-Kırmızılı ekipte Abdülkerim Bardakcı, Berkan, Barış Alper ve Kerem Aktürkoğlu sarı kart sınırında yer alıyor. İki isim Antalyaspor maçında sarı kart görmesi halinde 21. haftada oynanacak olan Giresunspor maçında forma giyemeyecekler.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a fark attı! Trabzonspor erteledi
Habere Git

Galatasaray tam kadro

Sarı-kırmızılı takımda tedavileri tamamlanan Yusuf Demir, Kazımcan Karataş ve Mathias Ross ile sarı kart cezası tamamlanan Dries Mertens kadrodaki yerini alabilecek.

Süper Lig güncel puan durumu

Galatasaray - Antalyaspor maçının VAR'ı Koray Gençerler

 Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında bugün oynanacak Galatasaray - Antalyaspor mücadelesinin VAR hakemi Koray Gençerler, Kasımpaşa - Başakşehir maçının VAR hakemi ise Mustafa İlker Coşkun oldu.
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında bugün akşam Galatasaray, saat 19.00'da Antalyaspor'u konuk edecek. Karşılaşmada Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak.

Senin için hazırladığımız haberler