Galatasaray Süper Kupa'yı ne zaman alacak?

08.04.2024 - 08:56 | Son Güncellenme: 08.04.2024 - 09:11

Fenerbahçe, Galatasaray karşısına U19 takımıyla çıktığı ve 2. dakikada sahadan çekildiği Süper Kupa maçında bundan sonra süreç nasıl işleyecek? Galatasaray kupayı ne zaman alacak? İşte bu soruların cevapları...

Galatasaray Süper Kupa'yı ne zaman alacak?

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren Süper Kupa maçına sarı lacivertliler U19 takımıyla çıktı. 1. dakikada Mauro Icardi'nin kaydettiği golün ardından santra yapılmadan Fenerbahçe sahadan çekildi. Maçın hakemi Volkan Bayarslan ve yardımcıları bir müddet bekleyip Fenerbahçe'nin geri gelmeyeceğine emin olduktan sonra maçı 4. dakika tatil etti.

Fenerbahçe PFDK'ye sevk edilecek

Süper Kupa finalinde sahadan çekilen Fenerbahçe, TFF Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilecek.

Haklı gerekçe görülmezse Galatasaray hükmen galip sayılacak

Sevkin ardından Sarı-Lacivertliler'in savunması istenecek. Haklı bir gerekçenin görülmemesi durumunda maç hükmen 3-0 Galatasaray lehine tescil edilecek.

Galatasaray kupayı ne zaman alacak?

Süper Kupa maçını ilgili kararın resmileşmesinin ardından Galatasaray, oynayacağı ilk iç saha maçında kupasına kavuşacak.

İstanbulspor sahadan çekildiğinde ne olmuştu?

Bu sezon Süper Lig'in 17. haftasında oynanan İstanbulspor - Trabzonspor maçında ev sahibi takım sahadan çekilmiş ve maç yarıda kalmıştı.

Devam eden süreçte İstanbulspor, PFDK'ya sevk edilmiş, PFDK kararı sonrası Trabzonspor lehine maçın 3-0 hükmen galibiyeti tescil edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler