Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçına ne kadar bilet satıldı?

04.11.2021 - 17:43 | Son Güncellenme: 04.11.2021 - 19:35

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı öncesi TFF'ye rest çekerek tribüne %100 seyirci alma kararı aldı. Peki bilet ne kadar satıldı ve ne kadar bilet kaldı?

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçına ne kadar bilet satıldı?

Galatasaray, TFF'ye Lokomotiv Moskova maçı öncesi tribün yasağını 5 gün önceden kaldırarak stadyuma %100 taraftar alma başvurusunda bulundu. TFF bu kararı kabul etmedi. Bunun üzerine maçtan 1 gün önce Galatasaray SK bir karar alarak tribüne %100 taraftar alma kararı aldı. Peki Galatasaray Lokomotiv maçında ne kadar seyirci olacak ve ne kadar bilet satıldı? İşte detaylar...

Sarı-kırmızılı kulübün TFF'nin ret kararına uymayıp %100 kapasite kararı almasıyla biletlere yoğun bir ilgi oldu. 52 bin kapasiteli Nef Stadyumu'nda bu maç için satılan bilet sayısı akşam saatlerinde 50 bine ulaştı.

Bu kararın ardından biletlere Galatasaray taraftarı yoğun ilgi oldu. 52 bin kapasiteli Nef Stadyumu'nda bu maç için satılan bilet sayısı maç saatine yakın zamanda 50 bine ulaştı.

Anlık olarak kalan bilet sayısı 2 bin 500 olduğu konuşuluyor.

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı bu akşam 20:45'te başlayacak. Hala bilet satışı devam etmektedir. Bilet almak isteyen taraftarlar passolig ya da stadyum etrafındaki gişelerden bilet alabilirler.

Senin için hazırladığımız haberler