Galatasaray Lucescu ile anlaştı mı?

03.05.2017 - 17:16 | Son Güncellenme: 03.05.2017 - 17:16

AJANSSPOR ÖZEL/Özgür SANCAR- Yunanistan'ın ünlü gazetesi Gazzetta yazarı John Gergopoulos, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

"Garry Rodrigues tekrar Paok'a dönmek istiyor" iddialarına ve Razvan Lucescu ve Mircea Lucescu hakkında önemli açıklamalarda bulunan John Gergopoulos'un röportajından satırbaşları şu şekilde:

'Rodrigues'in dönem düşüncesi normal'

"Garry Rodrigues uzun süre Selanik'te yaşadı ve buradaki arkadaşlarıyla devamlı konuşuyor, aklında dönme gibi bir düşüncenin olması normal fakat Paok'ta yıllık 300 bin Euro kazanırken, Galatasaray'da yarım sezonda 600 bin Euro civarında bir ücret kazanıyor"

'Kesin anlaşma yok!'

"Razvan ve Mircea Lucescu konusunda şu anda hiçbir şey net değil. Galatasaray konusunda fikir yürütümek zor. Razvan Yunanistan'da devam edebilir. Xanthi konusunda bir şey belli değil. Lucescu ile Galatasaray arasında net bir anlaşma yok. Bu bilgiyi Rumen kaynaklardan da doğrulattım. Fakat bu bilgi olmayacak anlamına gelmiyor. Galatasaray ve Lucescu arasındaki her şey son 5 haftaya bağlı, Tudor'un durumu bu konuya yön verecek, şu anda Lucescu ile dolaylı olarak kurulan iletişim 5 haftalık süreç kötü geçerse doğrudan olacak"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler