Galatasaray maçı sonrası kadro dışı kalmıştı, özür diledi

25.04.2021 - 19:03 | Son Güncellenme: 25.04.2021 - 19:07

Galatasaray maçında gösterdiği disiplinsiz davranışları sonucu kadro dışı bırakılan Abdülkadir Parmak'ın savunması ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray maçı sonrası kadro dışı kalmıştı, özür diledi

Trabzonspor'da süresiz kadro dışı bırakılan ve 125 bin TL para cezası alan Abdülkadir Parmak'ın yapmış olduğu savunma ortaya çıktı. 

61 saat'in ulaştığı savunma metninde Parmak 'Pişmanım' ifadelerini kullandı. 

Özür diledi

Parmak savunmasında maçtan bir gün önce hasta olduğunu ve sağlık ekibinden ilaçlar aldığını belirtirken “88. dakikada 2 orta saha değişikliğini görünce beni almayacak diye düşünerek tribüne çıktım. Tribüne çıktığımda haber vermediğimi fark ettim. Ama iş işten geçmişti. Oyuna girmek istememekle ilgili bir durum kesinlikle yok. Yanlış anlaşıldığım için pişmanım. Hocalarım ve Trabzonspor camiasından özür dilerim” ifadelerini kullandı. 

Antrenmana katılmamıştı

Bilindiği üzere Parmak maçın ertesi günü hasta olduğunu belirterek antrenmana katılmamıştı. Oyuncu söz konusu savunmasında hasta olduğunu ifade etti. 

Öte yandan Parmak'ın hafta başıyla birlikte kendisine verilecek programla birlikte Kadir Özcan Tesisleri'nde çalışmalarına başlaması bekleniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler