Galatasaray maçına çıkmayı reddetmişti! Ödeyeceği bedel belli oldu

24.04.2021 - 14:53 | Son Güncellenme: 24.04.2021 - 15:55

Trabzonspor'da, Galatasaray maçındaki hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan Abdülkadir Parmak'ın durumu belli oldu. Parmak süresiz kadro dışı ve 125 bin TL para cezası aldı. İşte detaylar.

Galatasaray maçına çıkmayı reddetmişti! Ödeyeceği bedel belli oldu

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor'da toplanan yönetim kurulu, Galatasaray maçı sonrası teknik direktör Abdullah Avcı tarafından kadro dışı bırakılan Abdülkadir Parmak ile ilgili kararını verdi.

Süresiz kadro dışı ve 125 bin TL para cezası

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel oyuncumuz Abdulkadir Parmak’ın Galatasaray maçındaki disiplinsiz davranışlarından dolayı teknik heyetin rapor ve talebi doğrultusunda Kulüp İç Disiplin Talimatı gereğince süresiz kadro dışı bırakılmasına ve 125.000.- TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi. 

Ne olmuştu?

Galatasaray ile oynanan maçın ilk 11'ine alınmayan, yedekler arasında yer alan ve son dakikalarda oyuna girmek istemeyip tribüne çıkan Abdülkadir Parmak, Abdullah Avcı tarafından kadro dışı bırakılmıştı. 

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?

28 yaşındaki oyuncu, bu sezon bordo-mavili takım ile 28 karşılaşmada forma giydi. Parmak'ın sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor. 

Senin için hazırladığımız haberler