Galatasaray maçını yönetmişti! Şimdi Rusya maçına atandı...

13.11.2020 - 16:43 | Son Güncellenme: 13.11.2020 - 16:44

Şenol Güneş yönetimindeki A Milli Futbol Takımımız Uluslar Ligi'nde Rusya ile karşılaşacak. Türkiye-Rusya maçının hakemi açıklandı. Karşılaşmanın hakemi Szymon Marciniak yakın zamanda Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçta düdük çalmıştı. İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

A Milli Takımımızın UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta 15 Kasım 2020 tarihinde Rusya ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın hakemi belli oldu. Türkiye-Rusya maçını hangi hakem yönetecek? İşte yanıtı…

Türkiye-Rusya maçına Polonyalı hakem Szymon Marciniak atandı

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Radoslaw Siejka yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Pawel Gil olacak.

Galatasaray ile PSG arasındaki maçı yönetmişti

2011’den beri FIFA kokartı takan Szymon Marciniak, Galatasaray ile Paris Saint Germain arasında 1 Ekim 2019 tarihinde Şampiyonlar Ligi’nde oynanan ve Fransız ekibinin 1-0 kazandığı maçta düdük çalmıştı.

‘Kolay kart gösteren hakem’ olarak ülkesinde tanımlanan Szymon Marciniak, temsilcimizin oynadığı maçta 1’i Marcao’ya olmak üzere toplam 4 sarı kart çıkarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler