Galatasaray, Ndiaye'nin alternatifini Rusya'da buldu!

02.03.2019 - 10:50 | Son Güncellenme: 02.03.2019 - 13:50

Galatasaray, Ndiaye'nin alternatifini Rusya'da buldu!

Ara transfer döneminde beklenen transferleri son günlere bıraktığı için eleştirilen Galatasaray, bu kez işini sona bırakmak istemiyor. Sarı-kırmızılı ekip, sezon sonunda kiralık anlaşması sona erecek olan Badou Ndiaye'nin alternatiflerine bakmaya başladı. Badou Ndiaye'nin yerine Galatasaray kimi transfer edecek? İşte detaylar...

Galatasaray, bu transferde rotasını Rusya'ya çevirdi. Sarı kırmızılılar, 28 yaşındaki Rus futbolcu Alan Dzagoev'i transfer listesinin başına koydu.

Sözleşmesi bitiyor...

CSKA Moskova forması giyen Alan Dzagoev'in sezon sonunda Rus ekibiyle olan sözleşmesi bitiyor. Galatasaray'ın 28 yaşındaki Rus futbolcudan randevu istediği ve hafta içinde oyuncuyla görüşecekleri iddia edildi.

Maliyet hesabı

Galatasaray'ın transfer döneminde maliyeti düşük veya serbest kalan oyunculara yöneleceği de ayrıyeten ifade edildi.

Dzagoev'in CSKA performansı

2008 yılından beri CSKA Moskova formasını giyen Alan Dzagoev, Rus temsilcisiyle toplamda çıktığı 342 maçta 74 gol ve 88 asist kaydetti.

Alan Dzagoev kimdir?

17 Haziran 1990 doğumlu Dzagoev, futbolculuk kariyerine 2006 yılında Rusya'nın Konoplev Football Akademia takımında başladı. Ardından Akademia Dimitrovgrad takımına transfer olan Alan Dzagoev, 2008 yılında CSKA Moskova'ya geldi. 

28 yaşındaki Rus futbolcu 11 yıldır CSKA Moskova forması giyiyor.

Senin için hazırladığımız haberler