Galatasaray Okan Buruk'un maaşına zam yaptı! İşte yeni ücret...

15.09.2023 - 12:05 | Son Güncellenme: 15.09.2023 - 12:10

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi, teknik direktör Okan Buruk'un sözleşmesini 1 yıl daha uzatmıştı. Başarılı hocaya ödenecek ücrette artış yapıldı.

Galatasaray Okan Buruk'un maaşına zam yaptı! İşte yeni ücret...

Galatasaray yönetimi, takımın başında geçen sezon şampiyonluğa ulaşan, bu sezon ise Sarı-Kırmızılılar'ı UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına taşıyan teknik direktör Okan Buruk'un performansından memnun. Dursun Özbek ve kurmayları, başarılı hocanın ücretinde artışa gitti.

Okan Buruk'un sözleşmesinde revize

Milliyet'in haberine göre Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi, teknik direktör Okan Buruk'un sözleşmesini revize etme kararı aldı. 49 yaşındaki teknik adamın ücretinde iyileştirme yapıldı.

15 milyon TL'lik zam

Geçen sezon Süper Lig'de şampiyonluğun gelmesiyle Okan Buruk'un Galatasaray ile imzalamış olduğu sözleşmede opsiyon devreye girmiş ve teknik direktörün kontratı 1 yıl daha uzamıştı. Sarı-Kırmızılı yönetim, başarılı çalıştırıcının maaşını 20 milyon TL'den 35 milyon TL'ye çıkardı.

İlgini Çekebilir
Cimbom gurbetçi gençleri topluyor! Dün Eyüp, bugün Gökdeniz...
Habere Git

Üst üste 14 maç kazandı, tarihe geçti

Okan Buruk, geçen sezon Galatasaray ile birlikte tarihe geçti. Sarı-Kırmızılılar, yakaladığı 14 maçlık galibiyet serisiyle Beşiktaş'ın 63 yıllık rekorunu kırdı. Kara Kartal, 1959-60 sezonunda 10-22. haftalar arasında üst üste 13 maç kazanmıştı. Galatasaray, 14 maç üst üste kazanarak, yeni rekorun sahibi oldu.

"Transferden sonra kontrat süresiyle ilgili konuşuruz"

Öte yandan geçtiğimiz gün düzenlenen basın toplantısında kontrat süresiyle ilgili detaylar hakkında açıklama yapan Okan Buruk, "Bir şey konuşmadık. Transfer süreci devam ediyor. Ondan sonra oturur konuşuruz. Hedefim Galatasaray taraftarını mutlu etmek. Geri kalanları kendi içimizde doğru şekilde hallederiz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler