Galatasaray, Premier Lig'in yıldızına 3 yıllık sözleşme önerdi!

09.04.2021 - 22:04 | Son Güncellenme: 09.04.2021 - 22:17

Dış haberler... Galatasaray, önümüzdeki sezonun kadrosu için şimdiden çalışmalara başladı. Sarı kırmızılı ekibin ilk hedefi, Patrick van Aanholt. Crystal Palace ile bu yıl harikalar yaratan van Aanholt için 3 yıllık sözleşme teklif edildi! İşte detaylar...

Galatasaray, Premier Lig'in yıldızına 3 yıllık sözleşme önerdi!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Bir süredir adı Galatasaray ile anılan Hollanda Milli Takımı ve Crystal Palace'ın sol beki Patrick van Aanholt için işler kızıştı. Sezon sonu serbest kalacak futbolcu için sıraya giren birden fazla kulüp var. Bu kulüpler arasında ilk sıcak teması Galatasaray gerçekleştirdi. Hollandalı futbolcuya 3 yıllık sözleşme öneren sarı kırmızılı ekip, Patrick van Aanholt transferi için Ryan Babel faktörünü de ileri sürmüş durumda.

Avrupa kulüpleri van Aanholt'un peşinde...

Crystal Palace ile hala sözleşme yenilemeyen Patrick van Aanholt, sezon sonu kulüpten ayrılabilir. Nitekim, FIFA kuralları gereğince sözleşmesinin son 6 ayında olduğu için başka kulüplerle ön sözleşme imzalayabilmekte serbest. Ancak, van Aanholt'un şu ana kadar herhangi bir ekiple anlaşmaya varmadığı biliniyor. Sezon sonu bonservis derdi olmadan transfer edilebilecek futbolcuyu birçok Avrupa ekibi sıraya girmiş durumda. Galatasaray'ın van Aanholt hamlesindeki en büyük rakipleri yine Premier Lig'den.

 

Premier Lig rekorunu kırmak üzere...

Güney Londra ekibi Crystal Palace ile 8 gol atan Patrick van Aanholt, 2 gol daha attığı takdirde Premier Lig'de en fazla gol atma başarısı gösteren sol bek rekorunu kırabilir. 2017 yılında Sunderland'den 9 milyon Sterlin karşılığında transfer edilen van Aanholt, şimdiden çoğu Premier Lig ekibinin radarına girdi.

Sarrachi güven vermedi...

Galatasaray'ın 6 Ocak 2020'de Alman ekibi Red Bull Leipzig'den kadrosuna kattığı Uruguay'lı Marcelo Sarrachi, teknik direktör Fatih Terim'in beklentilerinin altında kalmıştı. Sakatlık ve düzensiz form grafiği ile bir türlü Terim'in gözüne giremeyen Sarrachi, sezon sonu Almanya yolcusu.

Senin için hazırladığımız haberler