Galatasaray saat 19.07'de paylaşım yaptı

20.10.2022 - 19:20 | Son Güncellenme: 20.10.2022 - 19:30

Galatasaray’da başkanvekili Erden Timur'un "Türk futbolu için adalet" temalı basın toplantısının ardından sarı kırmızılı kulüp saat 19.07'de istatistik paylaşımı yaptı

Galatasaray saat 19.07'de paylaşım yaptı

AJANSSPOR HABER

Bugün Galatasaray'da başkanvekili Erden Timur "Türk futbolu için adalet" yazılı pankart önünde basın mensuplarının karşısına geçmiş VAR ve hakem yönetimlerine tepki göstermişti.

19.07'de paylaşım

Galatasaray saatler 19.07'yi gösterirken sosyal medya hesabından "Gerçeklerden daha büyük güç yoktur…" başlığı ile istatistik paylaşımı yaptı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray PFDK'ya sevk edildi
Habere Git

Biz bu kurguyu yapanın başına yıkarız!

Erden Timur basın toplantısında VAR kararlarını eleştirirken "Fenerbahçe’nin 4 defa lehine, 1 defa aleyhine karar verilmiş. Galatasaray için VAR söz konusu değil. Maçlarımızın yüzde 75’i iki hakeme verilmiş. Alper Ulusoy ve Hakan Ceylan. Alper Ulusoy’u zaten tüm Türkiye bizim maçımızdaki 6 saniye ile tanıyor. Bunun net bir kurgu olduğu bariz bir şekilde ortada. Kimse ortalama bir zekayla bile anlaşılabilecek bir gerçeği görmezden gelmeye kalkmasın. Biz bu kurguyu yapanın başına yıkarız! Bizim amacımız Türk futbolunu yükseltmek. Futbolumuzun ne halde olduğu ortada. Bunları her zaman net şekilde söylemeye devam edeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler