Galatasaray Samatta ile anlaştı mı? Genk'ten resmi açıklama!

19.07.2019 - 20:26 | Son Güncellenme: 19.07.2019 - 23:26

Galatasaray Samatta ile anlaştı mı? Genk'ten resmi açıklama!

Ryan Babel, Adem Büyük, Şener Özbayraklı gibi isimleri resmi olarak açıklayan Galatasaray’da gözler forvet bölgesine çevrilmişti. Son dönemde sarı-kırmızılı takım için Falcao iddiaları güçlense de, bir diğer alternatif Samatta’nın transferi için Genk Kulübü’nden resmi açıklama geldi. İşte detaylar…

Galatasaray'da gündem forvet transferi!

Galatasaray’da Diagne’nin ayrılması beklenirken, forvet transferi için çalışmalar sürüyor.

Sarı-kırmızılı takımın adı son dönemde Falcao iddiaları ile anılsa bile, bir diğer golcü adayı Genk forması giyen Mbwana Samatta.

Öte yandan, Genk’in sportif direktörü Dimitri de Conte, Samatta’nın geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Conte, ''Şu anda hem kendimiz hem oyuncularımız için doğru işler yapmak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Samatta’nın kalmasını diliyoruz. Şu anda bir kulüp ile anlaşmadık. O kalırsa hedeflediğimiz noktaya daha çabuk ulaşırız. Giderse, yerine iki oyuncu bakacağız '' dedi.

Mbwana ‘Ally’ Samatta kimdir? Gol istatistikleri...

Samatta, 1.80 boyunda Tanzanya’lı futbolcudur. Futbol kariyerine Simba SC kulübünde başlamıştır. 1 sezon sonra ünlü TP Mazembe takımına 70 Bin Euro’ya transfer olmuştur. 3 sezon TP Mazembe takımında forma giydi. Çıktığı 40 resmi maçta 19 Gol 7 Asist yapmıştır. Ardından Belçika liginin köklü kulübü Genk’e 15/16 sezonunda transfer oldu.

Samatta’nın bonservis bedeli ne kadar?

Mbwana Samatta’nın güncel bonservis bedeli Transfermarkt verilerine göre 12 milyon Euro

Senin için hazırladığımız haberler