Galatasaray, Haris Seferovic'in Sözleşmesini Feshetti!

31.01.2023 - 18:27 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 22:14

Son dakika | Galatasaray, sezon başında Benfica'dan kiraladığı santrfor Haris Seferovic'in sözleşmesini feshetti. Ayrılık, TFF'ye bildirildi. İşte detaylar.

Galatasaray, Haris Seferovic'in Sözleşmesini Feshetti!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de zirvede yer alan Galatasaray, iç transferde çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızı takım, bir futbolcusu ile yollarını ayırdı.

Galatasaray sözleşmeyi feshetti

Galatasaray, sezon başında Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Haris Seferovic ile yollarını ayırdı. Sarı-Kırmızılılar, İsviçreli santforun sözleşmesini feshetti.

Ayrılık TFF'ye bildirildi

Galatasaray, Seferovic'in sözleşme feshini Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirdi. Yapılan açıklamada, tecrübeli forvetin kiralık sözleşmesinin karşılıklı olarak sonlandırıldığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Paşa işi imzadan döndü! İşte Seferovic'in yeni adresi...
Habere Git

Kasımpaşa transferine onay gelmedi, hedef Celta Vigo

Daha önce Kasımpaşa'ya gitmesi gündemde olan Seferovic'in bu transferini oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Benfica onaylamadı. Portekiz ekibi, yıldız oyuncunun Celta Vigo'ya imza atmasını istedi.

Seferovic Celta Vigo ile anlaştı

Süper Lig ekibi Kasımpaşa'ya transferi imza aşamasında gerçekleşmeyen Seferovic'in yeni takımı İspanyol temsilci Celta Vigo oldu. Bonservisi Benfica'da olan golcü futbolcu için kulübü La Liga'da karar kıldı.

Hazırlık kampını sezona taşıyamadı

Sezon öncesi hazırlık kampında Galatasaray'a katılan Seferovic, attığı gollerle dikkat çekmişti. Hazırlık maçlarında ve antrenmanlarda iyi bir performans sergileyen İsviçreli golcü, bu oyununu sezona taşıyamadı. Sezon başında etkisiz görüntüsüyle hayal kırıklığı yaratan Seferovic, Mauro Icardi ve Bafetimbi Gomis'in arkasında kaldı.

İlgini Çekebilir
Aslan'ın Borini için yaptığı teklif belli oldu!
Habere Git

Bu sezon 2 gol attı

Bu sezon 13 karşılaşmada görev alan Haris Seferovic, yalnızca 2 kez rakip fileleri havalandırabildi. Golcü oyuncu asist katkısında ise bulunamadı.

Resmen açıklandı

Galatasaray, golcü oyuncu Haris Seferoviç ile yolların ayrıldığını duyurdu. Cimbom, ''Profesyonel futbolcu Haris Seferović’in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.'' ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler