Galatasaray Sözcüsü Remzi Sanver: Taylan Antalyalı'nın yanındayız...

29.06.2021 - 19:45 | Son Güncellenme: 29.06.2021 - 20:03

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver, GS TV'de kulübün gündem maddelerine dair açıklamalarda bulunuyor. İşte detaylar...

Galatasaray Sözcüsü Remzi Sanver: Taylan Antalyalı'nın yanındayız...

AJANSSPOR - HABER

 

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'ın yönetiminde görev alan Remzi Sanver, bugün kulübün televizyon kanalı GS TV'ye konuk oldu. Galatasaray'ın gündem maddelerini ve yönetim politikasını yorumlayan Sanver, kulübün iç yapısına dair merak edilenleri anlattı. İşte, Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver'in açıklamalarından satır başlıkları.

"Seslerini duyurmaları esastır..."

NEF CEO'su Erden Timur'un genel kurula dahil edilmesini yorumlayan Remzi Sanver: "Yönetim kurulu olarak göreve talip olurken iki söz verdik. Sponsorları iyi yönetmek zorundayız dedik. Sponsorlarımızın sponsorları olduğu alanı yönetmeleri değil ama bu alanda seslerini duyurmaları esastır. Basketbolda amaçlara erişebilmek, AŞ altında toplayıp sponsorun da burada geçmesidir. Bunun için genel kurulunda onayının gerektiğinin farkındayız. Bu projeyi destek verecekleri inancıyla Galatasaray genel kuruluna sokma kararı aldık. Erdem Timur’un şahsında basketbol ana sponsorumuz olan NEF’e teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

"Anlamsız bir durum yaşandı..."

Galatasaray futbolcusu Taylan Antalyalı'nın "LGBT" temalı paylaşımını yorumlayan Sanver, Antalyalı'nın yanında olduğunu belirterek: "Son zamanlarda talihsiz, üzücü ve anlamsız bir durum yaşandı. Galatasaray, değerlerini Türkiye’de bir aydınlanma geleneği olan mektep-i sultanisinden alır. Bu değerler arasında ifade özgürüğü, kimliğinden dolayı ayrımcılığa uğramama vardır. Taylan Antalyalı'nın verdiği mesaj, demokratik eleştiri sınırlarını aştı, bunu kınıyoruz. Taylan'ın yanındayız, dilerse hukuki desteği veririz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
GS TV'den çok sert Taylan Antalyalı tepkisi: Ahlaksızlar, yargılanmalılar
Habere Git

"Onunla aynı fikirdeyiz..."

 

Remzi Sanver sözlerini şöyle tamamladı:

 

"Futbolcumuz Taylan Antalyalı'nın verdiği mesajda yanında olduğumuzu, onunla aynı fikirde olduğumuzu beyan etmek istiyoruz. Gerekirse hukuki sürece taşınacak ortamda da ona her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu beyan ediyoruz. Sevgili Taylan kardeşim, Galatasaray ailesinin bir üyesi olmanla gurur duyuyor, seni sevgiyle kucaklıyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler