Galatasaray taraftarı rekor kırdı!

06.01.2023 - 13:17 | Son Güncellenme: 06.01.2023 - 13:26

Galatasaray, Socios'da 100.000 kullanıcı tarafından favori takım olarak seçildi. Sarı kırmızılılar, bu sayıya ulaşan dünyadaki ilk kulüp oldu. İşte detaylar...

Galatasaray taraftarı rekor kırdı!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray taraftarları dijital dünyada farkını gösterdi.  $GAL Fan Token sahibi taraftarlar, Socios uygulamasında dünya devlerini geride bıraktı. 

Dünya devlerini geçip fark yarattılar

İçlerinde Barcelona, Atletico Madrid, Paris Saint-Germain, Milan, Inter, Juventus, Manchester City ve Arsenal gibi kulüpler de bulunan 170’in üzerinde spor takımının yer aldığı Socios uygulamasında Galatasaray taraftarları fark yarattı. 

Fan Token çıkaran ilk Türk takımı

2019 yılında Socios ailesine katılarak Fan Token çıkaran ilk Türk takımı olan Galatasaray, $GAL Fan Token sahiplerine bugüne kadar birçok eşsiz deneyim ve ödüllerin kapılarını açtı. 

İlgini Çekebilir
Yeni nesil taraftarlık Fan Tokenlar
Habere Git

70 ülkeden Galatasaray'a ilgi

Sadece Türkiye içinde değil 70’den fazla ülkede sarı kırmızılı kulübe desteklerini gösteren $GAL Fan Token sahibi taraftarlar bugüne kadar Dries Mertens’in forma numarası, Fernando Muslera’nın kullanacağı eldiveni, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nın forma dizaynı, ilk 11’in sahaya çıkış şarkısı gibi birçok farklı oylamada söz hakkı sahibi oldular. 

Kullanıcılar birçok ödül kazandı

1,8 milyondan fazla sporseverin yer aldığı Socios.com uygulaması içerisinde $GAL Fan Token sahipleri sadece takımları adına karar vermedi, birbirinden değerli ödüller ve unutulmaz deneyimlerin de sahibi oldular.

Verilen ödüller

Kullanıcıların kazandığı bazı ödüller şöyle: UEFA Kupası’nın yıldönümünde efsanelerle tanıştılar. Galatasaray’ın iç saha maçlarında VIP biletler ve locada maç izleme hakkı elde ettiler.  

İlgini Çekebilir
UEFA FAN TOKEN PARTNERİNİ SEÇTİ!
Habere Git

Mertens’in forma numarası taraftar seçti

Socios ile Galatasaray, Belçikalı kanat oyuncusu Dries Mertens’in forma numarasını taraftarlara seçtirmişti. Uygulamayıyı indirerek $GAL Fan Token alan taraftarlar uygulama üzerinden yapılan ve bugüne kadar en fazla etkileşim alan oylama ile Belçikalı oyuncunun sarı kırmızılı formasının numarasını belirlemişti. 

75 farklı ülkeden katılım oldu

Türkiye dışında 75 farklı ülkeden Galatasaray’ın Resmi Fan Tokenı $GAL Fan Token sahibi futbolseverler 10, 16  ve 21 forma numaraları arasından 10 numarayı tercih etmiş, 24 saat süren oylamaya binlerce taraftar katılmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler