Galatasaray taraftarı Fatih Terim'e yapılanı Burak Elmas için yaptı!

27.03.2022 - 22:19 | Son Güncellenme: 28.03.2022 - 00:21

Galatasaray resmi sitesinden Fatih Terim için yapılan vedanın aynısını sarı kırmızılı taraftarlar ibra edilmeyen ve seçime gidecek başkan Burak Elmas için yaptı

Galatasaray taraftarı Fatih Terim'e yapılanı Burak Elmas için yaptı!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Spor Kulübü 2021 yılı olağan genel kurulunda 6 aylık Burak Elmas başkanlığındaki yönetim kurulunun faaliyetleri idari yönden ibra edilmezken, mali yönden ibra edildi. 30 gün içinde seçime gidecek olan Burak Elmas'ın Galatasaray başkanlık kariyeri kısa sürdü.

Terim ile yollar ayrılmıştı

Burak Elmas yönetimi idari açıdan ibra edilmemesinin ardından Galatasaray taraftarından Terim ile ilgili paylaşımlar geldi. Ocak ayında Galatasaray'da alınan kötü sonuçlar sonrası fatura teknik direktör Fatih Terim'e kesilirken, gerçekleştirilen kritik toplantıdan ayrılık kararı çıkmıştı

Terim'e tepki çeken veda paylaşımı

Fatih Terim ile ayrılığın 1. gününde Galatasaray Kulübü sosyal medya hesabından bir paylaşım gelmişti. Yapılan paylaşımda "Galatasaray için en iyisini istedik, sezon başından bu yana birlikte durmadan çalıştık. Tüm emeklerin için teşekkürler Fatih Terim." ifadeleri kullanılmıştı. Galatasaray taraftarı ise bu paylaşıma büyük tepki göstermiş Terim için bu paylaşımın çok sönük kaldığı ve özensiz bir şekilde yapılmasından dolayı eleştirilmişti.

Aynı paylaşımı Burak Elmas için yaptılar

Galatasaray taraftarı bu kez ibra edilmeyen başkan Burak Elmas için Fatih Terim'e yapılan paylaşımın aynısını yaptı. Sadece 'Teşekkürler Burak Elmas' yazan paylaşımla taraftarlar bir açıdan Fatih Terim'in Galatasaray'dan uygunsuz ayrılığını gündeme getirmiş oldu.

Senin için hazırladığımız haberler