Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Ali Koç’a yanıt verdi!

25.09.2019 - 15:35 | Son Güncellenme: 25.09.2019 - 15:35

Fatih Terim’e sorulan sorular üstüne açıklama yapan 66 yaşındaki teknik adam bugün idman da şu açıklamayı yaptı…

"Ali Koç'un açıklamalarına İstanbul'da bakıp değerse cevap vereceğimi söylemiştim. Baktım, değmeyeceğine karar verdim. O nedenle cevap vermedim. Eğer cevap vermeye değseydi verirdim."

Ne olmuştu?

 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fatih Terim için "Bir insanın sicili nasıl bu kadar bozuk olabilir" dedikten iki gün sonra "Sportmenliğe aykırı açıklamaları" gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz sert bir karşılık vermişti.  PFDK, Fenerbahçe'nin başkanına 30 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin TL para cezası verdi. Bu karar sonrası Ali Koç, hafta sonunda oynanacak Galatasaray derbisini Türk Telekom Stadyumu Protokol tribününden izleme şansını yitirdi.

 

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise ;

 

"İnsanla hayvanı ayıran edeptir. Edebimi bozmak istemiyorum" diyen Cengiz'in de PFDK'ya sevkedilmesi bekleniyor. Başkan geçen yıl Fenerbahçe maçı sonrası iki ayrı açıklamasından dolayı toplamda 150 gün ceza almıştı.

 

Fatih Terim Şampiyonlar Ligi maçı sonrası yaptığı açıklama ise şu şekilde;

Terim, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un sözleriyle ilgili olarak ise, “Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonunda, burada olmayanlarla ilgili konuşmayalım. Sicilin, micilin, nüfuzla, reklamla doldurulamadığı yerdeyiz. Kimin ne dediğine dönünce bakacağız. Değerse cevabını veririz”

 

 

Senin için hazırladığımız haberler