Galatasaray-Trabzonspor maçında kar yağışı olacak mı? Meteoroloji açıkladı

23.01.2022 - 03:23 | Son Güncellenme: 23.01.2022 - 13:19

Süper Lig'in 23. haftasında bu akşam oynanacak Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak yılın ilk derbisi için kar endişesi yaşanıyor. Detaylar haberimizde...

AJANSSPOR HABER

Yoğun kar yağışının etsini ülke çapında etkisini yoğun bir şekilde gösterirken, Galatasaray ile Trabzonspor arasında bu akşam saat 19.00'da Nef Stadı'nda oynanacak karşılaşması için de kar uyarısı yapıldı.

Galatasaray-Trabzonspor maçı saatinde kar yağışı olacak mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre maç saatinde Nef Stadı'nda hava sıcaklığının 1 derece olması beklenirken, saat 17.00'de başlayacak kar yağışının karşılaşma saatinde de etkili olacağı tahmininde bulunuldu. 

İlgini Çekebilir
Yılın ilk derbisinde Aslan diriliş, Fırtına çıkış peşinde! İşte dev maçın 11’leri…
Habere Git

İşte stat zemininin son hali


Dev maçın oynanacağı Nef Stadı'nın zeminin sabah saatlerindeki durumunun ise futbol oynamaya son derece elverişli durumda olduğu görüldü. Maç saatinde kar yağışı beklenen Nef Stadı'nın alttan ısıtma sistemi bulunuyor.

 

İki karşılaşma ertelenmişti

Süper Lig'in 22. haftasında 18 Ocak Salı günü oynanması planlanan Gaziantep FK-Yeni Malatyaspor maçı ve 19 Ocak Çarşamba günü oynanması planlanan Çaykur Rizespor-Antalyaspor karşılaşmaları yoğun kar yağışı nedeniyle bir gün sonraya ertelendi.

Gaziantep-Yeni Malatyaspor maçı ikinci kez ertelendi

Salıdan çarşambaya ertelenen Gaziantep-Yeni Malatyaspor maçı elverişsiz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle bir kez daha ertelendi. Mücadelenin yeni tarihi ise henüz açıklanmadı.

Çarşamba gününden perşembeye ertelenen Çaykur Rizespor-Antalyaspor karşılaşması ise kaldığı dakikadan devam ederek tamamlanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler