Galatasaray transferde Omar'ın alternatifini buldu!

13.01.2021 - 11:15 | Son Güncellenme: 13.01.2021 - 11:30

Galatasaray transfer haberleri... Beşiktaş ve Fenerbahçe ile birlikte Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da Omar Elabdellaoui'nin gözünden yaşadığı kaza sonrası sağ bek transferi gündemde. Galatasaray, Kenny Lala'yı mı transfer edecek, Kenny Lala kimdir? İşte transfer gelişmesi ve detaylar...

Galatasaray transferde Omar'ın alternatifini buldu!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımda forma giyen sağ bek oyuncusu Omar Elabdellaoui'nin yılbaşı gecesi yaşadığı kaza sonrası yeni bir isim gündeme geldi. Galatasaray hangi futbolcuyu Omar'ın yerine transfer etmek istiyor? İşte detaylar...

Kenny Lala, Galatasaray'ın gündeminde

Le 10 Sport'un haberine göre; Strasbourg'da forma giyen Kenny Lala'ya talip olan kulüplerden biri de Galatasaray. Futbolcunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması ise dikkati çekiyor.

Galatasaray, iki Alman kulübü ile yarış verecek

Lala'ya yurt dışından da bazı teklifler olduğu belirtildi. Habere göre; Almanya'dan Eintracht Frankfurt ve Bayer Leverkusen'in dışında Galatasaray da futbolcuyu kadrosuna katma mücadelesi verecek. 

Lala, daha önce Marsilya'ya yeşil ışık yakmıştı

Futbolcunun adı daha önce Marsilya ile de anılmıştı. Kenny Lala, "Marsilya'nın benimle ilgilendiğini duymak beni mutlu ediyor. Zaten Marsilya harika bir kulüp" ifadelerini 2019 yılı Mayıs ayında dile getirmişti. 

Kenny Lala kimdir?

3 Ekim 1991 yılında Fransa'da dünyaya geldi. 29 yaşındaki sağ bek, futbol kariyerine ES Parisienne takımında 2004 yılında başladı. Lala, profesyonel kariyerinde ise sırasıyla Paris FC, Valenciennes B ve Valenciennes A takımlarında oynadı. 2015-17 sezonlarını ise Lens takımında geçirdi. 

Lala, Lens ekibinde 71 maçta oynadı ve 2 gol kaydetti. Daha sonra Strasbourg'a giderek kariyerinde yeni bir sayfa açtı. 73 kez Strasbourg ekibinde oynayan futbolcu 9 gole imza attı. Bu sezon 19 maçta 3 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Piyasa değeri ne kadar?

Kenny Lala'nın 3 Haziran 2019 tarihinde Transfermarkt verilerine göre; bedeli 13 milyon Euro civardındaydı. Sağ bek, sol bek ve sağ açık mevkilerinde oynayabilen futbolcunun şu andaki değeri ise 9 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler