Galatasaray ve Başakşehir'in transfer gözdesi için resmi açıklama!

01.05.2018 - 15:46 | Son Güncellenme: 01.05.2018 - 16:23

Galatasaray ve Başakşehir'in transfer gözdesi için resmi açıklama!

Gelecek sezon Spor Toto Süper Lig’de mücadele verecek olan Ankaragücü’nün genç kalecisi Altay Bayındır’ın adı Galatasaray ve Medipol Başakşehir ile anılmıştı. Ankaragücü’nden, transfer konusunda resmi açıklama geldi.

"Teklifler geldiği doğru ama şu an kapalıyız"

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’e yaptığı açıklamada, ”Şu anda biz tekliflere kapalıyız. Önce ligi bitirmemiz ve kutlamaları yapmamız lazım. Ulusal lisansları alacak kriterleri sağlamamız gerekiyor. Vergi, SSK borcunuz olmayacak. Bunları gerçekleştirmek gerek. Altay Bayındır için teklifler geldiği doğrudur. Ama bizim ilk hedefimiz bunlar” diye konuştu.

2020 yılına kadar sözleşmesi var

Ankaragücü’nün 1998 doğumlu kalecisi Altay Bayındır; 1,98 boyunda. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in, sarı-lacivertli kaleciyi istediği belirtilmişti. 31 Mayıs 2020 tarihine kadar Ankaragücü ile sözleşmesi bulunan Altay Bayındır, bu sezon şu ana kadar toplam 8 maçta oynadı ve 675 dakika sahada kaldı.

Altay Bayındır'ın menajerinden de açıklama geldi

Öte yandan futbolcunun temsilciliğini yapan Mehmet Ali Çalışkan futbolcunun transfer durumuyla ilgili, yine Radyospor’a konuştu.

"Bu haftadan sonra bazı şeyler netleşmeye başlar"

Çalışkan ise yaptığı açıklamada, ”Şu anda mukavelesi devam ediyor. Bizim Galatasaray ile ya da başka bir takımla görüşmemiz olmadı. Sezon bittikten sonra oturulur konuşulur. Şu anda bir yarış var ligde ve devam ediyor. Bu konuda çok net şeyler söyleyemeyiz. Bu haftadan sonra bazı şeyler netleşmeye başlar” diye konuştu.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ...

Senin için hazırladığımız haberler